moglby ktos przetlumaczyc mi krotki opis pokoju

Temat przeniesiony do archwium.
Mój pokój jest w kolorze żółtym. Z lewej strony stoi moje łózko. Biurko jest duże i stoi pod oknem. Na biurko stoi komputer i lampka. Z prawej strony,obok drzwi stoi szafa.Na środku leży czerwony dywan, a na nim stoi stół.
Na pewno ktoś by mógł. On nazywa się kondzio1209, ale nie wiem, czy on ma jeszcze czas przed Weihnachten. Vielleicht zwischen den Jahren? Wer weiss? Ich bin selten hier.
Cytat: kondzio1209
Mój pokój jest w kolorze żółtym. Z lewej strony stoi moje łózko. Biurko jest duże i stoi pod oknem. Na biurko stoi komputer i lampka. Z prawej strony,obok drzwi stoi szafa.Na środku leży czerwony dywan, a na nim stoi stół.

tak
na kiedy
auf den Gestern
najlepiej jak byś mógł na dziś
jakbyś mugł, to jeszcze przed piątą dwadzieścia z rana
Jezu, pedał mnie kocha! Iiiiigitttt!
edytowany przez hammel: 21 gru 2010
Mein Zimmer ist gelb gestrichen.. Auf der linken Seite steht mein Bett. Der Schreibtisch ist groß und steht unter dem Fenster. Auf dem Tisch stehen ein Computer und eine Tischlampe. Auf der rechten Seite, neben der Tür befindet sich ein Schrank. In der Mitte liegt ein roter Teppich und auf ihm steht ein Tisch .
Cytat: hammel
Jezu, pedał mnie kocha! Iiiiigitttt!

ha ha ha
-gestern ist mir ein Kondom geplatzt!
- im Ernst?
- Nein, im Paul.
Cytat: hammel
-gestern ist mir ein Kondom geplatzt!
- im Ernst?
- Nein, im Paul.

przestan tu sa dzieci
wielkie dzięki diego13 , a hammel sam jesteś pedał i naucz się pisać po Polsku a później bierz się za niemiecki
ale ci sie dostalo pedal w tobie zakochany po polsku nie umiesz nic tylko butelke otworzyc i pic
zrobiłem jskiś błond? Nikt nie chciał za mnie tego odrobić. Każdy tylko wymyśla, jak i ty, pracusiu.
ja ci nie wymyslam tylko wspolczuje
przeciez ja cie kocham
gdzie te dzieci? Toż to pyskate hamstwo na medal. Dzieci idą spać z kurami i przedtem odrabiają lekcje. A teraz ichnie pierdoły można znaleźć na całym świecie w guglu. Gdyby to były moje dzieci, to dostałyby za coś takiego po ryju!
Temat przeniesiony do archwium.