Chreścjjanin

Temat przeniesiony do archwium.
dem seinden Christ.

Bedąc chrześcjaninem
sein-seinden-am seindesten! Nie wiedziałeś?
nie wiedziałem . to będzie tak der seindeste Christ
może ty anona12 (czemu 12? Kto jest anona11?) weź się lepiej za rosyjski, czy jakiś inny język, bo po niemiecku, to za cholerę nie dajesz się namówić na zajrzenie do słownika. No, cycki i jajka opadają z rozpaczy z tobą. Ty jesteś lepsza niż beo!
nie możesz wytłumaczyć jak to ma być od bezokolicznika utworzyłem Partizip I
nic tu nie twórz! W niemieckim nie ma "twórców". Niemiecki już jest dawno stworzony. Jaki bezokolicznik wziąłeś? "Sein"? Sein jest pomocniczym czasownikiem a nie jakimśtam bezokolicznikiem, koniu! Zajrzyj do słownika i wpisz "bedac". Bez "ę" i bez "ą". I zobacz, jak to się używa. Co ty tu nowy niemiecki chcesz tworzyć? Sto razy pisałem ci linka do PONSa. No, kurde, masz sczęście, że jesteś tak daleko, bo ściągnąłbym ci gacie i nawalił paskiem po dupie. Aż do krwi. Słoooooooooooooooownik!
To będzie als Christ
anona12 = Twelve points! Bingo!
to powiesz mi czy nie
ty ni czorta po angielsku? I nie wiesz, co to bingo? Jezu? Gdzie ty mieszkasz? W Pcimiu City?
Przecież piszę, że dobrze. A może ty jesteś w Turcji?
Nie widziałeś nigdy festiwalu piosenki europejskiej, gdzie się przydziela punkty? Eurovision de la chanson? 12 point = 12 punktów (point = po angielsku "punkt", czyli "dot", czyli czasem "kropka"). Najwyższa ocena.
A "BINGO", to taka gra. Jak trafisz, to wtedy krzyczysz "bingo!!!!" i dostajesz nagrodę.
Nie wiesz o takich rzeczach? A, może ty mieszkasz jeszcze w po-hitlerowskim bunkrze pod ziemią? W okolicach ruckiej granicy? tam takie jeszcze widziałem. Są bardzo dobrze utrzymane.
Znasz "sudoku"? Czy tylko grasz w tetris?
Cytat: zochama
ty ni czorta po angielsku? I nie wiesz, co to bingo? Jezu? Gdzie ty mieszkasz? W Pcimiu City?

To kolejny Pokemon!
...ale zajrzał wreszcie do słownika i to mu zaliczam na wieeeeeeeeeeeeeeelki plus! Tak trzymać!

sorry nie gniewaj sie..... ale prawidlowo jest..... sein - war - gewesen
Cytat: ladylike

sorry nie gniewaj sie..... ale prawidlowo jest..... sein - war - gewesen

wsumie dla anona12 ;) dopiero do konca poczytalam oco hodzi....
Und blöd, wie die Axt. Nix kapischtschi. O co hodzi? Hodzi o nic. Hodzi= Hoden= Hodos del Torro!
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa