Proszę o przetłumaczenie cv :)

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o przetłumaczenie cv na j.niemiecki. I może jakieś wskazówki, korekta co trzeba zmienić, co warto napisać. Będę wdzięczna za pomoc.

WYKSZTAŁCENIE
2008 – 2011- Uniwersytet Medyczny w Lublinie
- kierunek studiów Fizjoterapia ukończone egzaminem dyplomowym i uzyskaniem tytułu licencjata
2[tel]Uniwersytet Medyczny w Lublinie studia magisterskie II rok - ukończone

DOŚWIADCZENIE
•01.07.2013- obecnie – praca w salonie jubilerskim z Zakopanem.
•15.06.2012-31.12.2012 - praca w sklepie ORGANIQUE CH Plaza Lublin na stanowisku sprzedawca
• 07.10.2[tel].06.2[tel]Praca w sklepie jubilerskim Pandora CH Plaza Lublin na stanowisku kierownik, sprzedawca
•27.10.2009-30.06.2[tel]Wolontariusz w Domu Dziecka im. Janusza Korczaka w Lublinie
UMIEJĘTNOŚCI
 J. angielski: w mowie – komunikatywny; w piśmie – dobry,
 J. rosyjski: w mowie – bardzo dobry; w piśmie – bardzo dobry,
 J. niemiecki: w mowie - komunikatywny
 Kurs ,, Z Ekonomią na Ty”,
 Kurs ,,Bystrego przyswajanie wiedzy ESKK”,
 Bardzo dobry kontakt z klientem,
 Obsługa kasy fiskalnej,
 Prawo jazdy kat. B.
ZAINTERESOWANIA

 muzyka, sport, hafciarstwo krzyżykowe, szachy
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w przesłanym CV dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie danych Osobowych (Dz.U.Nr. 133 poz.883)
Cytat: asiafek
... I może jakieś wskazówki, korekta co trzeba zmienić, co warto napisać.
Postaraj się o uznanie w Niemczech dyplomu fizjoterapeuty, bo ten zawód jest reglamentowany w Niemczech z Polski. Wtedy masz wszędzie bombowe szanse!
(kursy w Niemczech nikomu nic nie mówią. Podaj lepiej coś takiego, jak: "specjalistyczne szkolenia ekonomiczne". Obsługa kasy fiskalnej jest naprawdę nieistotna dla licencjata i prawie magistra.)
Nie podawaj "za dużo"!
W Niemczech ta zgoda na przetwarzanie danych NIE JEST potrzebna.
trzydniuwa
Wiem, że w zawodzie nie będę miała problemów ze znalezieniem pracy, tu w Niemczech.
Ale, niestety muszę umieć bdb język... Więc na razie szukam pracy takiej aby coś zarobić, nie siedzieć na darmo i szlifować język. Jakbym umiała to sama napisałabym sobie cv ;p dlatego proszę o pomoc :)
a cv potrzebne mi jest takie jakie mam ;D na razie.
potem będę myślała o cv pod kątem fizjoterapii ;)
po czem?
Heh. 'Bombowe szanse', to ja bym nie powiedziala.. Swiatek, piatek, niedziela i nie ma zmiluj. Tylko pracowac i to ciezko. Troche niezly masz odjazd w tym cv i brak dosw w zawodzie. Jesli na poludnie zmierzasz, to sie przygotuj ze na dom, mowia haim;). Powodzenia.
Cytat: gosia465
Heh. 'Bombowe szanse', to ja bym nie powiedziala..
To nie mów i tłumacz.
A co ja tlumacz, czy co? Slownika, czy translatora braklo? Jak brakuje, to trzeba kupic, a i w necie tez jest.. Jakby tak bardzo zalezalo, sama by probowala. Mi sie tez nie chce. Mam wazniejsze sprawy, np obiad gotowac.
...ale, jak się nie chce i chce się zarabiać kaskę, to trzeba Polakowi pomóc!
To prawda.. 2 tydzien i ponad 2tys w kieszeni. Jeszcze troszke i autko bedzie.. A fizjoterapeuta musi zapieprzac. No chyba, ze ktos to lubi.
A lount, to wystarczy znaczy. Achh ten niemiecki, niby sie czlowiek uczy, a go i tak nie umie.
dziękuję wszystkim za pomoc ;p cv przetłumaczone :)
istnieją jeszcze dobrzy ludzie którzy bezinteresownie pomagają :)
Cytat: asiafek
dziękuję wszystkim za pomoc ;p cv przetłumaczone :)
istnieją jeszcze dobrzy ludzie którzy bezinteresownie pomagają :)
ale bujasz
Asia, istnieje jedna niepodwarzalna zasada kierujaca tym swiatem, a mozliwe i zyciem prawie kazdego. 'Nic nie jest za darmo'. Jesli sie jeszcze nie nauczylas tej zasady, to gwarantuje ci ze zycie cie nauczy. A czasami uczy bolesnie, czego ja nikomu nigdy nie zyczylam i zyczyc nigdy tez nie bede. Powodzenia.
podwarzyć, to se możrzesz kuperek w gorącej wodzie, gosia
Nie nerwuj niuniel od samego rana.. Mam gorszy problem, nabawilam sie chyba choroby zaladkowej, po wczorajszym. Leki tu pewnie drogie sa. A nawet nie wiem jaka nazwe podac. A kolezanka zadowolona, bo ma gotowe cv i tak trzymac!:)
zaladkowa, to straszna sprawa, ja mam tez zaladek
Straszne jest to, ze dzisiaj wszystko pozamykane jest.
internet też zamknięty, a w twoim Gravenbrojchu, to jeszcze gorzej, nawet chodniki poskładali do góry
Internet bede miala od tej srody.
Na lapku. A co sie moim internetem tak interesujesz?
bo zamknięty
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Nauka języka