zwroty do przetłumaczenia.

Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna
Pierniczysz i tyle. Pewnie jesteś spokrewniony z diego. ot, gadanie, aby gadać. Ale mi teraz przysrałeś, c'nie?
trochę pojechałem po bandzie, ale nie mów że tego nie lubisz?
ad rem, bejbe, ad rem
lubisz krytykę, ale może chociaż raz wyciągniesz jakieś wnioski z tego, że po raz 32.212.121 ktoś zwrócił uwagę na twoje ordynarne zachowanie, nie każdy sobie życzy czegoś takiego, mimo że zapewne dysponujesz jakąś wiedzą językową. Przemyśl to sobie dobrze, albo może nie pisz nic jak ma to być głupie.
ad rem, bejbe
i tu jest świetny przykład @Mokotow widać ten oto gość potrafi profesjonalnie podejść do całej sytuacji zwracając tobie uwagę. Oczywiście już zacząłeś krzyczeć, 'jak to ktoś mi zwraca uwagę?' Powinieneś się uczyć od tych ludzi, a co do języka polskiego proszę cię nie używaj go, pisz tylko po niemiecku bo słowa typu 'wtranca' nie chciałbym komentować. Herzliche Grüße.
ad rem, bejbe
Fakt jaki język znam a jakiego się uczę to moja osobista sprawa;) Ważne że sie wogóle czegoś ucze.
...i nie pisze tu żebyś korygował mój polski tylko niemiecki ;)
no ale niestety uczyć się a nauczyć to 2 zupełnie różne wyrazy. Skoro robisz błędy na poziomie szkoły podstawowej to trzeba to poprawiać i to jak najszybciej;)
Myślę, że fakt, że ktoś się pomyli w jakimś wyrazie nie ubliża ani jemu ani jego znajomości języka. Nie mieszaj ludzi z błotem i nie rób ze mnie dziewczyny która najwyraźniej jest na poziomie podstawówki, bo tak nie jest.
Czasami nie patrze na to jak pisze, to z pośpiechu, to ze zmęczenia lub innych rzeczy. Jak będę prosić o korektę mojego polskiego, zgłoszę się do polonistki, a nie tu ;) I zakończ już ten temat.
Nie widzisz, że Polak, to stara maruda? on też niema nic lepszego do roboty, tylko chraznić o dupie Maryni. A na mnie skacze. Niech ma. Daj się chłopakowi popodniecać i nie bierz tego osobiście. Niech się zonanizuje tym czyszczeniem stajni Augiasza. spoko. Cool bleiben! Wyobraź sobie, że sama jesteś papieżem i patrzysz na trzymiliony głodującyh żebraków i mówisz do nich: przestańcie głodować! I oni przecież natychmiast przestają, prawdaż?
Heh, nie biore tego do siebie ale bardzo frustruje mnie taka sytuacja gdy ktoś zwraca mi uwage o jakąś duperele.
eh, ich gehe schlafen, es fällt mir sowieso nichts mehr ein:) gute Nacht !:)
Heh, nie biore tego do siebie ale bardzo frustruje mnie taka sytuacja gdy ktoś zwraca mi uwage o jakąś duperele.
eh, ich gehe schlafen, es fällt mir sowieso nichts mehr ein:) gute Nacht !:)
ad rem, bejbe
Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie