przetłumaczenie planu zwiedzania... proszę o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna
z jakimi zdaniami? Pojebały ci się wątki, czy co?
patrzylam na tym forum gdzie mogla bym tego admina dopasc ale nie mam pojecia jak to sie robi nie jestem w komputerze oblatana wiem tylko pare podstawowych spraw
Route automatisch der Strasse entlang führen"-Feature wäre toll ...dass man sich mühsam von Hand der Strasse entlang klickt, wäre eine .... straße entlang geht) erscheint ein info-fenster mit der möglichkeit, ...
O Adminie zapomnij. To mięczak. Małża. Ostryga. Glacjezus jest nix. Nawet nie marionetka. Moko jest Admin. Nie widzisz tego? Asystentem jest Asgard (albo utgard w gazeta.pl)- Papa Duvalier! On robi przepisy i wali po wsiech. Zanim to twoje półpolskie pisanie dotrze do Admina, to Mok cię z humorem wywali. On jest ten Kafeefilter. Czy ty naprawdą nic nie łapiesz?
lapie ale wystarczy ze nick zmienie i juz jestem na forum
nie podejrzewalam zeby moko taki prymitywny byl
szkoda
Moko nie jest prymitywny. jest wyrachowany. Papa Duvalier. Dyktator.
Ich bin froh, dass du mich besuchen willst. Ich verspreche Dir, dass wir uns nicht langweilen werden! Ich plante mir viele Attraktionen. Jetzt werde ich Dir bisschen von Lodz zeigen. Piotrowskastraße ist die berühmteste Straße der Stadt. Diese Straße muss jeder Besucher sehen. Auf dieser Straße gibt es viele Geschäfte und ein Pub. Es zieht viele Touristen an. Auf dieser Straße stehen die schönsten neunzehnten Jahrhunderts Gebäude und Denkmäler von berühmten Künstlern. Dann besuchen wir ein Museum der Stadt. Dort erfahren wir mehr über die Geschichte der Stadt. Nach einem langen Spaziergang werden wir eine Fabrik besichtigen. Dort werden wir uns ausruhen und dann gehen wir einkaufen. Ich hoffe, es gefällt Dir. Ich warte auf Dich und wir sehen uns!
ale on nic z tego nie ma to mu nic nie daje a to forum spamanin jest paskudne
Cytat: bongo-bongo
Moko nie jest prymitywny. jest wyrachowany. Papa Duvalier. Dyktator.

Moko nie jest ani prymitywny ani wyrachowany. Tego typu określenia nie stosują się do psychopaty. JUż jego zachowanie na niniejszym forum ukazywały nieumiejętność przyznania się do własnych braków językowych. Jeżeli teraz wywala na "swoim" forum ludzi, bo wskazują na jego błędy, to żadne inne określenie do niego nie pasuje, jak właśnie psychopata. Moko potrzebuje uznania i bezwzględnego poklasku. Kontestatorów nie potrzebuje, bo ci wątpią w jego wspaniałość. I wtedy nie liczy się honor i wiedza tylko uległość. Nie lubię obrażać ludzi, ale tutaj nie mam żadnych, absolutnie żadnych wątpliwości, że Moko to zadufany w sobie głupiec, któremu nigdy nie udało się zyskać uznania. Trudno się dziwić. Jego umiejętności w niemieckim są śmiechu warte. A ci, którzy idą na forum spamanin, mają zagwarantowany niski poziom fachowy pomocy. Powodzenia!
boleczku kochany to chyba jest swieta prawda bi ja jako kotek-48 zostalam wyrzucona na zbity pysk a to wszystko przez bongo bo on mnie podkablowal hm juz ja sie dostane na to forum ale musze troche odczekac ciekawa jestem co sadzi o tym japa pewnie umiera ze smiechu
Cytat: diego13
to wszystko przez bongo bo on mnie podkablowal
Tylko ślepy, głuchy i martwy nie zauważyłby, że ty jesteś ten kotek. Takiej durnoty nie wypisują inne zwierzaczki. A u Moko, to wszystko jedno, czy kotek, czy piesek: won wszyscy do domu, bo to nasze podwórko! Tak jesteś ciemnota zabużańska, że najprostszych rzeczy nie blickasz?
ania3333 - jesśli weźmiesz ten tekst diego-baba, to ostrzegam przed niedobrą niespodziewajką! Ostrzegałem! Napisz lepiej sama a dobrze, zanim te bzdury przejmować na ślepo, bo się przecież bardzo skomplikowanie i mądrze czytają.
Cytat: bongo-bongo
ania3333 - jesśli weźmiesz ten tekst diego-baba, to ostrzegam przed niedobrą niespodziewajką!

to by nie była pierwsza i ostatnia niespodziewajka od diego
to napiszcie dziewczynie lepiej jak potraficie lobuzy
a kotek zostal wyrzucony na zbity pyszczek nie pysk
bickam blickam i doprowadzam swoje futterko do porzadku lecze rozbity pyszczek i czekam na odpowiedni moment zeby sie znowu zameldowac moja rodzina ma duzo adressow internetowych wystarczy na rok ha
bongo nawet jezeli codziennie mi wypominasz moje ograniczenie umyslow to musze ci powiedziec kazdy glup ma swoj rozum
umyslow-e
Ich freue mich, dass Du kommen kannst. // pasuje do calego tekstu i do ostatnich slow/do zakonczenia
Ich verspreche Dir, dass wir uns (bestimmt) nicht langweilen.
Ich habe schon einen interessanten und aufregenden Plan mit coolen/spannenden Attraktionen/Höhepunkten erstellt. Ich möchte Dir (zuerst) etwas von der/meiner Stadt Lodz zeigen.
Die bekannteste Straße, die jeder besichtigen/besuchen muss, der gerade in der Stadt kurz verweilt, ist die Piotrowska Straße.
Dort gibt es eine Menge von (guten) Geschäften und Pubs, was auf viele Besucher/Touristen eine (enorme) Anziehungskraft ausübt.
Entlang Piotrowska Straße ziehen sich wunderschöne aus dem neunzehnten Jahrhundert stammende Gebäude/Häuser sowie Statuen bekannter Künstler.
Danach gehen wir in das Stadtmuseum von Lodz, wo wir einiges über die Geschichte der Stadt/die Stadtgeschichte erfahren.
Nach der ziemlich langen und anstrengenden Exkursion gehen wir noch zu einem Workshop, um uns dort zu erholen und zu entspannen. Währenddessen können wir uns noch was Verrücktes kaufen.
Ich hoffe, dass es Dir gefallen wird.
In diesem Sinne warte ich auf Dich und auf Wiedersehen.
Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie