zochama, dałeś tam linka do tego tematu. Fakt, mój błąd, że początkowo poszedłem na duża łatwiznę (ale nie każdy musi umieć niemiecki, uważam, że dobrze mówię po angielsku i nieźle, jak na samokształcenie, po hiszpańsku), to czego nie usunąłem z powodu limitu czasu zostało, więc forum_spamanin może przeczytać, to co zostało usunięte było, tylko i wyłącznie, podjazdem (głupie słowo, ale lepszego mi brak na tą chwilę) do Ciebie. Dałem się sprowokować, a ostatnio o to łatwo, nie będę się tłumaczył, bo jak już pisałem, sporo winy jest po mojej stronie. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc, nawet jeżeli ograniczyła się do wejścia w mój temat i napisania, że jestem nieukiem ;)
Co do nazistów. Nie jestem nazistą, potępiam wszelkie tego typu akcje etc. Bliżej mi lewej strony niż tej skrajnej prawej. Naprawdę nie wiem po co ciągle to powtarzasz.
Widziałem podobne "akcje" w innych tematach. Skoro jesteś na tym forum i w chodzisz na tematy dla "ignorantów" to chyba po to by pomóc? Jeśli uznasz, że użytkownik chce żeby wszystko odwalić za niego to nie pisz. Będziesz zdrowszy.
Przepraszam za wszystko co napisałem, naprawdę nie chciałem i nie jestem taki, ale mam bardzo trudny okres w życiu (nie nie chodzi o maturę, ani o szkołę).
Jeszcze raz dziękuję, przepraszam i pozdrawiam. Życzę miłego dnia.