Poprawki - zwiedzanie miasta.

Temat przeniesiony do archwium.
To najlepsze na co mnie stać..

Ich möchte dir durch meine Stadt führen. Wir beginnen an xxk-Straße. Es ist die älteste Straße der Stadt. Wir sind nun neben dem Park Konstytucji Trzeciego Maja, der linken Seite sehen wir die Kathedrale von Sankt Alexander und die Statue von Papst Johannes Paul der zweite. Ein Stück weiter, auf der rechten Seite sehen Sie das Rathaus. Jetzt gehen wir in der Promenade am xxc-Straße. Wir erreichen auf die xxn-Straße. Gegenüber sehen wir dem Park imię i nazwisko und ihr (jej) Statue. Wir gehen nach links und nach dem Passieren einige Dutzend Meter wir sehen meine schule. Weiter gehen Sie geradeaus bis zur Kreuzung mit der xxd-Straße und rechts abbiegen. Auf der linken Seite sehen wir herrlich Gebäude eines Einkaufszentrum xxp und auf der rechten Seite McDonald's Restaurant. Wir haben auf xxu-Straße gekommen. Wir fahren nach Süden. Auf der linken Seite finden wir eine Busbahnhof, ein wenig weiter nach rechts ist Basar. Wir haben zur xch Fluss gekommen. Wir können jetzt gehen die xxw-Straße (nun?) wieder auf die xxk-Straße. Geradeaus sehen Sie das Hotel xxh und die Halle von OSiR, (das Recht erstreckt Stausee xxa?). Ich denke, am Ende der heute, morgen wir kulturelle Sehenswürdigkeiten besuchen.
Znowu zaczynasz ty neofaszysto?
https://niemiecki.ang.pl/forum/pomoc-jezykowa/206029/page/1#post1284302
Słuchaj lubię Cię (zawsze miałem słabość do niedorozwojów, powinienem pracować w jakimś ośrodku może?), ale od elektoratu pisu to ty mnie nie wyzywaj dobrze? Pozdrawiam :)
edytowany przez zaco: 06 lut 2011
Sam przyznałeś się, że jesteś neofaszystą, więc nie rozdziawaj tu teraz gęby, nacjonalistyczny przygłupie!
Kiedy? :D Te usunięte wypowiedzi w tamtym temacie? Nic tam takiego nie było. Znasz kogoś kto może usuwać tu tematy? Bo szkoda, żeby te pomyje wisiały wiecznie na forum.
Proszę o usunięcie tego tematu :) Obiecuję, że już nigdy tutaj nie zapostuję, ani nie dam sprowokować.
Cytat: zochama
Znowu zaczynasz ty neofaszysto?
https://niemiecki.ang.pl/forum/pomoc-jezykowa/206029/page/1#post1284302

To jest bardzo dobre świadectwo dla Lukara-Administratora. Bo jego forum rozprzestrzenia neofaszystowskie poglądy i widać od razu, że jest nasycone tymi anty-niemieckimi typkami, co mają betonowe brązowe głowy. Nawet Tutor Neo_Adonis się pod tzym podpisuje. A Lukar toleruje te przeciw nacjonalistyczne podskoki śmierdzących polskich gnojów.
Lukar!
Bardzo dobrze robisz, że ich tolerujesz. Mam nadzieję, że twoi pracodawcy też są takimi neofaszystami. Szczególnie facebook. Muszę do nich zameldować, że u ciebie jest centrala neofaszystów. Zobaczymy, czy ci to będzie smakowało. Badziewie!
forum_spamanin też popiera tych neofaszystów. Widzę, że tu jest jakieś pro-nazistowskie gniazdo. Przeniosło się na spamanin.pl. Super! Teraz wiemy już bardzo ciekawe sprawy. Japa, japa, Wstyd mi za ciebie, gnojku!
Kocio, ty nie wiesz, co piszesz, albo nie widziałeś wpisów tegomałego hitlerka "zaco" wczoraj. On rzygał na Niemców i niemiecki język. Więc stul lepiej twój durny dziobek. Zochama, to przedszkole w porównaniu z tym gnojem, jakim on niemiecką stronę obrzucił. Nie rżnij mi tu anioła teraz. Pomagaj tym niedojrzałym reakcjonistom. Pomagaj, boś taki sam we wnętrzu, lepiej się przyznaj.
Ja zniosę wszystko, ale nazistów nienawidzę i będę srał siarką na tych pieprzniętych szczylów. Bei aller Liebe.
zochama, dałeś tam linka do tego tematu. Fakt, mój błąd, że początkowo poszedłem na duża łatwiznę (ale nie każdy musi umieć niemiecki, uważam, że dobrze mówię po angielsku i nieźle, jak na samokształcenie, po hiszpańsku), to czego nie usunąłem z powodu limitu czasu zostało, więc forum_spamanin może przeczytać, to co zostało usunięte było, tylko i wyłącznie, podjazdem (głupie słowo, ale lepszego mi brak na tą chwilę) do Ciebie. Dałem się sprowokować, a ostatnio o to łatwo, nie będę się tłumaczył, bo jak już pisałem, sporo winy jest po mojej stronie. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc, nawet jeżeli ograniczyła się do wejścia w mój temat i napisania, że jestem nieukiem ;)

Co do nazistów. Nie jestem nazistą, potępiam wszelkie tego typu akcje etc. Bliżej mi lewej strony niż tej skrajnej prawej. Naprawdę nie wiem po co ciągle to powtarzasz.

Widziałem podobne "akcje" w innych tematach. Skoro jesteś na tym forum i w chodzisz na tematy dla "ignorantów" to chyba po to by pomóc? Jeśli uznasz, że użytkownik chce żeby wszystko odwalić za niego to nie pisz. Będziesz zdrowszy.

Przepraszam za wszystko co napisałem, naprawdę nie chciałem i nie jestem taki, ale mam bardzo trudny okres w życiu (nie nie chodzi o maturę, ani o szkołę).

Jeszcze raz dziękuję, przepraszam i pozdrawiam. Życzę miłego dnia.
Trochę chaotycznie wyszło, ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi. ;)
Moja sytuacja zdrowotna ist nicht von Interesse. Nienawidzę osobników, którzy bezmyślnie określają język niemiecki, jako nazistowski. Dla mnie Jązyk jest językiem.
Bardzo się cieszę, że uznałeś to.
Osobiście przyjmuję twoje przeprosiny. I cieszę się, że przynajmniej werbalnie to zrobiłeś.
Od tej chwili jest wszystko ze mną okay. Ale wiesz sam: smaczek zostaje. Proszę cię abyś na siebie uważał.
Z mojej strony nie ma sprawy.
Sind wir wieder gut? Von mir aus: ja. Danke.
edytowany przez zochama: 06 lut 2011
Pierwszo-klasowo. Gen Sueden in Gleiwitz. Oh, Japa, du musst aber noch viel lernen, auch in Austria.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia