Zdanie z dass

Temat przeniesiony do archwium.
31-54 z 54
| następna
R.I.P.D. - totalnie kopnięta Äkschn.
Widzisz, gosiaczku?
Bolo, to też trzydniuwa.
On też nie siedzi 34/7 przy kompie.
On też nas wcale nie lubi.
On nas olał, i tyle. A ja powoli się budzę i dzisiaj swoje kino domowe włańczam również. Psychozy można na tym padole dostać, trzeba odwrócić myśli. A Ty co tak wcześnie? To ja mam takie myki wstawania w nocy i buszowania po pokoju, bo spać nie mogę.
Musiałem wcześnie wyprowadzić moją Wasserlatte.
Ach. Ciekawe;p
To normalne.
Powiedziałabym że chyba tak;)
Masakra. DOBRZE ŻE JA TAKICH PROBLEMÓW NIE MAM;P. Mykam do swojego.. Miłego dnia!
Jakich problemów?
I, czego masakra?
Nic, nic... :)
No, to czego jeszcze nie jesteś u swojego?
Bo, zachowam dla siebie. Moje, to teraz film!
Nie możesz zachować, bo Wasserlatte była kilka godzin temu. Teraz jest Kaffeelatte.
Później nie będzie na to już czasu, Później nie będzie już tak Pięknie.
Masz na myśli: przed kolacją, czy jak?
oOo Kaffeelatteeee...
Myślę, że czasami życie może zaskakiwać, i trzeba się mieć na baczności zawsze. Chyba że lubisz być zaskoczony. Bo to jest jedyną rzeczą którą ja nienawidzę. Jakoś za dużo było, a co było cofnać się nie da, a tym bardziej zmienić. I widzisz napaskudziłam Ci na śniadanka. Więc już ciiiicho bo oglądam, odpływam, i zapominam.
Przyznaję, ta Wasserlatte mnie bardzo zaskoczyła. Nie dało się cofnąć.
Cofki będę miał po południu.
Normalnie Wariat. Gdzieś ty się odchował, pewnie na jakim śląsku, albo okolicach. Tego pokroju ludzi znam i co najgorsze/najlepsze mam w rodzinie. :) Ok, zamknij się, ja to robię już!
No, to czego, jak znasz? Jesteś przyzwyczajona do tych oscypków. Nie udawaj szczecinianki, bacowo.
Sama się zamknij i idź do swojego. wagomać.
Mówiłam że Ci spsuję śniadanko:D
Tylko ja tak potrafię..
Tak, idę, i zaczekam kiedy zatęsknisz..
A ja Polecam ten film Rush - Alles fur den Sieg(2013) http://stepashka.org/filmy/deutsch/33950-rush-alles-fur-den-sieg.html
ja to tylko czekam, aż dostaniesz za stepaszkę karę do zapłacenia.
noch nicht
Temat przeniesiony do archwium.
31-54 z 54
| następna