Tłumaczenie zdań strona pasywna. Jak się tworzy.

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o jakąkolwiek pomoc bo sobie sama nie radzę. 1. Man kann die Richter weder absetzen noch entlassen.2. Der Staatsanwalt hat den Mörder von Gericht gestellt und eine Anklage gegen ihn erhoben.3. Vor zwei Jahren unterschlug ein bekannter Richter das Beweismaterial.4. Eine unbekannte Frau hat diese Straftat begangen.5. Wegen dieser strafbaren Tat musste man ihn zur rechenschaft ziehen.6. Wegen Beweismagel sprach das gericht den verdächtgen mann fre.7. Man kann ihm entweder die freiheit entziehen oder ihn zur geldstrafe verurteilen.8. Die polizei muss einen haftbefehl anfordern damit man ihn festnimmt.9. Niemand außer dem richter kann ihm die freiheitsentzug anordnen.10. Die polizei soll den straftäter auf frischer Tat ertappen.
W którym miejscu pomagać?
Pisać wg niemieckich zasad, czy jak? Literki za ciebie właściwie używać?
Nie przesadzasz, leniu?
Przesadzasz!
Słuchaj laska jesteś tak żałosna że to szok ale jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia do nie zamęczaj się pisaniem tych pseudo rad.
Cytat: polax
Słuchaj laska jesteś tak żałosna że to szok ale jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia do nie zamęczaj się pisaniem tych pseudo rad.
Słuchaj, dziadku! Jak tu pisałeś, leniu, to nie byłeś w szoku. Dopiero potem. Moje rady są onstruktywne twórcze, a ty za to po prostu prostytuujesz niemiecki język, leniu!
Nie wiem czy niski iloraz inteligencji czy problemy umysłowe nie pozwalają ci zrozumieć ,że jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej nie używaj klawiatury. Sam jak widać nie masz za dużo wiadomości z tej dziedziny i jedyne co umiesz to tylko rzucać kiepskie uwagi. Zamiast zająć się czymś pożytecznym. Proszę nie odpisuj już nic w tych postach bo jak widać nie masz za wiele do powiedzenia.
Cytat: polax
Nie wiem czy niski iloraz inteligencji czy problemy umysłowe nie pozwalają ci zrozumieć ,że jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej nie używaj klawiatury. Sam jak widać nie masz za dużo wiadomości z tej dziedziny i jedyne co umiesz to tylko rzucać kiepskie uwagi. Zamiast zająć się czymś pożytecznym. Proszę nie odpisuj już nic w tych postach bo jak widać nie masz za wiele do powiedzenia.
Przecież ty jeszcze nic nie wiesz, więc nie wysilaj się, bo pokazujesz to na cały świat, żołędziu.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa