ja tego nie rozumiem.. ileż można człowiekowi mówić jedno i to samo? a on dalej nie pojmuje prostej sprawy. bo on nie wie o tym, że dobrego tłumaczenia, no chyba że po wysiłku u kogoś, to on tu nie dostanie.. co najwyżej jakąś lipkę, bądź coś koło tego.
ale to już mijając nawet to. skupiając sie na tym, że to forum o ile mi wiadomo służyć ma nauce. raczej nie do odpowiadania na treści rzucone jakiś e-maili nie wiadomego pochodzenia. gdzie tu logika?
następnie, dostał tłumaczenie, które jak wpomniałąm wyrzej.. i dalej mu źle i dalej marudzi, i dalej szuka, ale nie swojej winy, ale winy innych!!!
dalej, skoro szuka tutaj pocieszenia, to może właśnie o tą kobietę chodzi, bo nadal mi na dupie siedzi i nie chce odpuścić. daj na luz człowieku, w jakim ty świecie żyjesz, czasy prześladowań mineły!!!
no i dalej tak myślac, może i masz faktycznie racje, że to o to obciąganie chodzi. może znalazł fantastyczny pomysł na uleczenie swojej indywidualnej głupoty! wyjazd za granicę i zarabianie na tym! ot, i się znalazło genialne rozwiązanie.
teraz malutki rzuci półtora stronicowy poemat na temat jaka to ja jestem zła, że mu dałam na stronie darmowe, bez jakiegokolwiek wysiłku strony z których się może uczyć!
nie no coś ty! -będą wyzwiska!!!