Witajcie Przyjaciółki !
Myśle właśnie o tym, że zapomniałam o jednej bardzo ważnej rzeczy. Naturalnie zdrowie jest najważniejsze ale nie możemy zapominać o sprawach finansowych.
Przemyśleliśmy to z Toon i Hermanem i rozważyliśmy problemy finansowe. Bardzo się wszyscy cieszymy, że jesteś oszczędna ale odkładanie zakupu mebli nie jest konieczne. Mamy nadzieję, że kupisz je jeszcze przed Świętami. Mogłabyś wtedy w dni świąteczne dodatkowo pomyśleć o nas. Toon również, kiedy przyjedzie w maju następnego roku, chciałby spać w ładnym łóżku. Mamy nadzieję, że zakupisz piękne meble. Jeśli do maja nie uda ci się odłożyć na ten cel pieniędzy to uprzedź nas odpowiednio wcześniej. Jest trudno odkładać wydatki o pół roku. Zawsze pojawią się nieszczęśliwe wydatki, których nie można odłożyć na później. Myślimy, że przyjedziemy do was na początku maja.
W zeszłym tygodniu spadło u nas 30zm śniegu. Nie mogę sobie wyobrazić jak tyle śniegu mogło spaść w ciągu jednego dnia. Dużo drzew się złamało. Z powodu pięknej jesieni dużo liści jeszcze nie opadło. Mokry śnieg, razem z liśćmi spowodował, że konary się połamały. Niebezpiecznie było spacerować w lesie.
W następny piątek odbędzie się losowanie do Mistrzostw świata w piłce nożnej na czerwiec 2006 w Niemczech. Mamy nadzieję, że nie spotkamy się z Polską w jednej grupie i że spotkamy się dopiero w finale. Byłoby super.
Mam nadzieję, że nie zapomniałem o niczym ważnym. Do zobaczenia !