sms do Niemiec

Temat przeniesiony do archwium.
kornelia:) błagam o pomoc nie mam telefonu w sieci orange i jak mam sie zalogowac .Musze wysłac pilnie sms do Niemiec do Taty .prosze odpisz na moj e-mail [email] podaj mi jakbys mogla pokoleji instrukcje
wejdz na stronę internetową www.5vor12.de, tam będziesz miała napisane free sms, kliknij na to, następnie pokaże Ci się pole gdzie wpisujesz numer, wpisz go.póżniej naciśnij weiter,pokaże Ci się miejsce na tekst,napisz tekst i naciśnij obojetnie który z obrazków.np.ebay. z tej strony możesz wysłać smsa w niemczech raz dziennie.
buuuuuuuuuuu, wyslalem sms'a do siebie i jeszcze nie doszedl. super bramka;-(
a ja wyslalam i doszedl mi po2 minutach, wiec jest calkiem ok:)
na poczatku +48 potem numer
i co czy ktoś to sprawdzał???? dochodzą te smsy??? interesuje mnie czy dochodzą na numery zaczynające sięna 163.... nie wiem co to za sieć , ale mój tata sobie kupił w niej kartę
ja wczoraj wyslalam i doszedl do mnie sms bez problemu po2 minutach!ja mam numer z vodafone,ale sadze ze to bez roznicy!!!ja potwierdzam,ze dziala:)
hej ja wysyłałam na ta stronke co podala kolezanka wyzej i dziala...jeden sms na dobe chyba ,dziekuje kolezanko za podanie strony ajj jak bym mogla to bym ci piwo postawila, sms do mojego chlopaka doszedl pa
Temat przeniesiony do archwium.