Bardzo proszę o pomoc! Pilne!

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o pomoc w przetłumaczeniu na j. niemiecki, tego tekstu... Będe wam naprawdę bardzo wdzięczna!

Computer in unseren Leben.

W dzisiejszych czasach komputer stanowi powszechne urządzenie biurowe. Dzięki łatwej dostępności z komputera może skorzystać każdy człowiek; niezależnie od wieku, wykonywanej pracy. Urządzenia te, mają zaś pomagać nam w szole, w pracy oraz w domu. Dzięki wszelakim programom komputerowym możemy sporządzać elegancko wyglądające pisma, podania, wykresy, tabele. Możemy tworzyć profesjonalne prezentacje...

Wysoko rozwinięta technika komputerowa pozwala w pewien sposób ulepszyc nasze życie; usprawnić nasza pracę. Poprzez Internet możemy wyszukiwac interesujące nas informacje, porozumiewać się z bliskimi z odległych miejscowości poprzez pocztę mailową; uczyć sie.

Komputer sprawia, iż nasze życie staje się łatwiejsze. Dzięki nowoczesnym technikom komputerowym mamy więcej wolnego czasu, praca zaś staje sie przyjemniejsza.

Bardzo was proszę o pomoc... Sama nie poradzę sobie z napisaniem tejże pracy w języku niemieckim... Z góry serdecznie dzękuje!
pomóżcie mie, proszę! Naprawdę nie wiem, ja mam prosić... To praca dla mojego brata... Ja niestety nie umiem za dobrze niemieckiego; nie potrafię mu pomóc... Nie wiem, co mam robić... Pomóżcie mi, błagam!
pomóżcie, prosze... nie mam juz sił...
napiszcie tylko, czy moge na was liczyc..., czy warto czekac...
radz se sama!!!
Ein populäres Wahrzeichen der Gegenwart im Büro und zu Hause ist der Computer. Jeder Mensch unbeachtet seines Alters und ausgeübten Berufes kann wegen uneingeschränkter Zugänglichkiet den Computer in Gebrauch nehmen. Uns in der Schule, zu Hause oder im Büro Hilfe zu leisten, ist die Aufgabe des Gerätes. Die Anwendung von Computerprogrammen erschließt die Möglichkeit, Texte, Tabellen, Diagrammen in eine elegante Erscheinungsform zu bringen oder profesionelle Präsentationen zu bilden.

Die hochentwickelte Computertechnik erlaubt, unsere Lebensqualität zu erhöhen und die Arbeit zu rationalisieren. Im Internet können wir an benötigte Informationen herankommen und den Kontakt mit unseren Bekannten auf eine weite Entfernung per Mail aufnehmen.

Der Computer macht unser Leben leicht. Dank moderner Computertechniken steht uns eine Menge Freizeit zur Verfügung und die Arbeit wird komfortabel.
Chetnie pomoglabym Ci to przetlumaczyc ale dopiero sie ucze niemieckiego i podejrzewam , ze zrobilabym bardzo duzo bledow. Pozdrawiam i zycze powodzenia!!!!!!!!!!!!
O cale szczescie ktos byl tak wspanialy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuje Ci z całego serca! Dziekuje Ci za pomoc... Jesteś wspaniały!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa