Wymiana- francuski lub polski za niemiecki?

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałabym nauczyc sie jezyka niemieckiego. Znam francuski. Mieszkam w Niemczech w regionie Bawarii.Czy ktos chcialby na zasadach wymiany sprobowac tej mozliwosci nauki?
Prosze o szybka odpowiedz!

Pozdrawiam
jak ewentualnie przyjedziesz do Polski to ja owszem ;-) Obecnie niestety nie planuję wyjazdu do Niemczech w rejony Bawarii.
Szkoda...Ale przyjezdzam do Polski od czasu do czasu wiec jesli jestes zainteresowany wymiana jezykowa to napisz. Jestem z Krakowa.

Pozdrawiam
bardzo chętnie ale nie bardzo wiem czy wypali bo ja z Warszawy. ale poszukaj innych ludzi też którzy chcą np sie uczyc francuskiego a nauczać niemieckiego. od groma jest takich ludzi, nawet na tej stronie może coś ciekawego znajdziesz w dziale: język za język.

pozdrawiam!
Dzieki serdeczne.

Pozdrawiam:)
hallo,
ich würde gerne französisch lernen. ich kann sehr gur deutsch sprechen. wo wohnst du genau? ich wohne in münchen.
Hallo,
Ich wohne in Winzer. Jest to jednak kawalek drogi do Monachium z Winzer i z Winzer do Monachium. Jesli Ci to nie przeszkadza to zapraszam do skorzystania z mojej oferty . Zaczelam dopiero uczyc sie niemieckiego sama...i potrzebuje kogos, kto by mi pomogl sie go nauczyc.Ja ze swej strony pomoge w nauce francuskiego.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie