Viadrina EKONOMIA !!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Poszukuje kogos kto ma zamiar, albo juz studiuje EKONOMIE na Viadrinie :) Wszedzie pelno jest wpisów o prawie a o ekonomii praktycznie nic...
Mam znajomych na ekonomii. Na pierwszym semestrze mają 5 egzaminow w tym np z matematyki,marketingu.Z kierunku są bardzo zadowoleni :)
Chciałabym wiedziec, czy trudno jest sie tam dostac, bo nie wiem wogole czy mam po co startowac... Mogłabys zorientowac sie czy srednia ok 4,2 i wyniki z matury ok 70, 80% wystarcza? Bylabym wdzieczna :)
na viadrine na bwl nie ma konkusru swiadectw, wiec mozesz smialo skladac podanie i na pewno sie dostaniesz. tylko nie rob tego na ostatnia chwile :)
Czyli dostaje sie kazdy kto złoży podanie?
Hey n89 :)
Ja mam zamiar w tym roku isc na ekonomie i tak samo jak ty malo spotkalam wpisow o ekonomii :) Ogolnie malo ludzi, wrecz w ogole nie znam , ktorzy by chcieli isc na ekoenomie.. A skad jestes jak wolno spytac? Milo by bylo znac kogos kto chce isc tam gdzie ja :D pozdrawiam!
jak narazie jest spoko, od pazdziernika tu jestem wiec za duzo nie moge powiedziec, sesja przede mna... to fakt ze malo osob z ekonomii na tym forum a tez bym sie podzielila chetnie uwagami;P
do n89...no wiec ja skladalam w zeszlym roku podania na bwl i wiem ze kazdy mogl sie dostac. prawdopodbnie w tym roku bedzie tak samo. Najwazniejsze zeby zlozyc podanie jak najszybciej :) pozdrawiam
Ja jestem z Konina a Ty? :) Podaj gg to sie odezwe :D Jestes pierwsza osoba ktora spotykam chcaca isc na ekonomie na Viadrine :D

Moglby mi ktos udzielic info, czy trzeba tam all dokumenty wysylac poczta, czy tez jest internetowy system rekrutacji? Druga sprawa to dlaczego tak wazne jest wczesne zlozenie papierow, bo nie lapie... Jak termin jest podany to do tego dnia sklada sie papiery i kazdy wtedy zostaje przyjety tak?
hey n89 :) napisz do mnie pod numer 2609563 :) czekam :)) jak mnie nie bedzie to zostaw wiadomosc!:D
na stornie Viadriny znajdziesz wszytskie informacje zwiazane z Bewerbung i tam jest dokladnie opisane co musisz zrobic.

co do czasu skladania podan, to jesli na bwl znowu nie bedzie wyscigu swiadectw, wtedy beda przyjmowac na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. ale oczywiscie miejsca sa jak zawsze ograniczone, wiec jesli bys chciala zlozyc na ostatnia chwile podania (nawet z zajebista srednia) to mozesz sie nie dostac. bo wszystkie miejsca moga byc juz przydzielone osoba ktora zlozyly wczesniej podania.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego