Germanistyka na PWSZ w Nowym Sączu!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |
Hallo :)) wybieram sie od przyszlego roku wlasnie do NS na germanistyke i w zwiazku z tym baaardzo prosze o jakiekolwiek szczere wskazowki i informacje itd. studentow tej placowki! Troche sie boje wiec pomozcie rozwiac watpliwosci :D pozdrawiam
ooo.. ktoś z moich stron:))) a skąd jesteś? :)))
blizej mi do Tarnowa hehe :D:D bo z okolic Tarnowa jestem :D:D
no to troche inna strona świata.. ale z Twoich okolic mam znajomych z Gromnika i z Bobowej ;)
jestes na filologii germańskiej??
Siemano, ja takze wybieram sie w tym roku do PWSZ w nowym saczu, Sa tu jakies osoby które tez tam ida ? miło by było sie zapoznac przed rozpoczęciem roku akademickiego! jakby co to mój numer [gg] . Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
ja dopiero mam mature teraz :D i jak wszystko pojdzie dobrze to za rok zawitam w te skromne progi :)) pozdrowionka
aha :p no bo ja teraz tam ide takze inna sytuacja :p ,,, A moze wie ktos jak tam na akademiku jest ? jest tam internet no i ogolnie jaka atmosfera panuje... ? pozdrawiam :)
ja również w tym roku zaczynam filologię j.niemieckiego na PWSZ:) a odnośnie akademiku to nie mam pojęcia jaka w nim atmosfera, ale na pewno będzie wesoło:) pozdrawiam i do zobaczenia już za 2 tyg;P:):)
no własnie ^^ xD a skad jestes jesli mozna widziec ?:P aha, i czy tez bedziesz mieszkac w akademiku ?
jestem z okolic Nowego Sącza:)i niestety w akademiku nie będę mieszkać, będę dojeżdżać;)
aha, no to masz tyle dobrze :)
Witam. Czy jest tu ktoś może z okolic Limanowej???
Wybieram się na studia stacjonarne więc każda informacja dotycząca rozpoczęcia nowego roku akademickiego będzie mile widziana.Pozdr.:)
informacje dotyczące rozpoczęcia roku mają być na stronie PWSZ, bliżej końca września-jak mnie poinformowano... półki co to ich tam jeszcze nie znalazłam i liczę no te, że będą:)również pozdrawiam:)
ja tez nie jestem Ci w stanei nic powiedziec, a jestem z okolic mszany. zakwaterowanie w Akademiku ma byc 29,30 wrzesnia. Mam nadzieje ze bedzie cos wiecej podane w internecie na stronce pwzs
...no coż....jak na razie ja wszystkiego musiałam się dowiadywać na miejscu...bo z tą stronką internetową różnie bywa...ale mam nadzieje że wszystkich z nas poinformują na czas....:)
...okolice Mszany...super;)
nic się nie martwcie:) jeżeli pod koniec przyszłego tyg. nie będzie żadnych informacji w internecie, to ja podjadę do Instytutu, dowiem się wszystkiego i zostawię Wam tutaj wiadomość...:) ale jestem przekonana, że wszystko podadzą:)
...justyśka215 będę Ci wdzięczna za każde inf. ...napisałaś że jesteś z okolic Nowego Sącza...czy to są jakieś bliskie okolice???...miłego dzionka wszystkim:)
tak,nawet bardzo bliskie:) mam 7km:) ale i tak jestem tam prawie codziennie:) w takim razie życzę miłego wieczorka:)
mam pytanie, wie ktos czy w akademiku jest internet ? bo to bardzo cenna iformacja czy laptop bedzie uzyteczny, czy niebardzo...za wszytskie informacje z góry dzieki
...ja mam jakieś 30km do Sącza i w sumie to zastanawiam się nad akademikiem bo w zimie dojazd jest kiepski...także pozazdrościć tych 7km;)
...co do internetu...to raczej łącze jakieś powinno być....albo internet pozostanie tylko i wyłącznie pobożnym życzeniem studentów:)
no ja mam nadzieje ze bedzie :) aaa co do akademiku to nie wiem czy Cie przyjma np w zimie,chyba ze bedziesz sie ubiegac a ktos zrezygnuje, ale nie wiem, no ale moze ktos Cie przenocuje:) {pzdr
a mi się wydaje, że spokojnie Aofie przyjmą Cię nawet w zimie, na pewno zostanie kilka wolnych pokoi, myślę, że większość studentów będzie dojeżdżać...a co do internetu to nie mam pojęcia czy jest (powinien)...a tak w ogóle, to będziesz mieszkał w tym akademiku na długosza?? pozdr:)
...ja na początku też pewnie będę dojeżdżać...innego wyjścia nie mam...zawsze pozostaje opcja wynajęcia jakiegoś mieszkania z kimś na spółke...;)
...chyba że rzeczywiście ktoś mnie przenocuje;p a co do Twojego pytania justyśka215 to właśnie myślałam o akademiku na Długosza:)
no dokładnie, zobaczymy jak to tam bedzie ;) Pozdrawiam
a tak odnośnie informacji rozpoczęcia, to pewnie będą zamieszczone, dopiero po ogłoszeniu wyników wrześniowej rekrutacji:)
...z tego co przeczytałam na stronce PWSZ inauguracja roku akademickiego ma się odbyć 15 października 2008;p...okres zajęć dydaktycznych rozpoczyna się 1 października....pozdrawiam:)
ja też to widziałam, a jak pytałam w środę powiedziano mi, żeby śledzić stronę internetową..
...przydałby się jeszcze jakiś grafik zajęć;p...co? gdzie? o której?:)
Siema
Bylem dzisiaj w akademiku, szczerze ? nie jestem zabardzo zadowolony z warunków, pokoj caly spisany flamastrami, na samej gorze, lampa rozwalona, internet niby jest, ale rozwalone jest gniazdko :( Łożka tez niezawygodne, i nogi mi beda wystawac^^ xD no miejmy nadzieje ze przynajmneij ziomków z pokoju bede mial lajtowych, bo jest nie wiem kto bedzie ze mną mieszkał. Aha a wie ktos wiecej co i jak ? Pozdro
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 36
poprzednia |

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie