NKJO BYDGOSZCZ NIEMIECKI

Temat przeniesiony do archwium.
61-87 z 87
| następna
cześć wszystkim, wygląda na to, że razem ruszamy od pazdziernika z nauką;) jestem Kasia, mój nr [gg] .
witam nowe kolezanki...tak sie zastanawiam..czy jeszcze jakis chlopak w ogole bedzie u nas na roku :P:P
ja nie spodziewałabym się więcej jak 3 chłopaków;p
heh to troszke mało nas bedzie :P:P
Rozumiem, że każdy już powtarza materiały :)
hej hej ludziska!
tak sobie myślę, że co do spotkania, które proponuje Milena: oczywiście pomysł bdb, w związku z tym, może po tym spotkaniu organizacyjnym, wyskoczylibyśmy gdzieś na miasto i poznali się bliżej?
Proponuję po uczelnianym spotkaniu, gdyż pewnie nie wszyscy mieszkają w bydzi, więc po co jeździć 2 razy? poza tym, 1. przypada w piątek, a to chyba mówi samo za siebie? xD
pozdrawiam
no właśnie kiepsko z tymi facetami chyba.. zapowiada się, że będziesz rodzynkiem ;D

taa.. coś nam nie wychodzi to powtarzanie materiałów :P
hej hej ludziska!
tak sobie myślę, że co do spotkania, które proponuje Milena: oczywiście pomysł bdb, w związku z tym, może po tym spotkaniu organizacyjnym, wyskoczylibyśmy gdzieś na miasto i poznali się bliżej?
Proponuję po uczelnianym spotkaniu, gdyż pewnie nie wszyscy mieszkają w bydzi, więc po co jeździć 2 razy? poza tym, 1. przypada w piątek, a to chyba mówi samo za siebie? xD
pozdrawiam

hehe, wiesz Lina, Ty miałaś praktyczną powtórkę, więc nie marudź :*
co do spotkania to ja jestem jak najbardziej za;)
a co do powtórek to nie przesadzajcie, jeszcze będziemy mieli dosyć nauki w ciągu tych najbliższych miesięcy;p
ok, ok, już nie marudzę :D

a jesteście pewni, że to pierwsze spotkanie jest dokładnie 01.10?
no ja tez jestem za spotkaniem sie po spotkaniu organizacyjnym ;)
tak to spotkanie na bank jest 1 paz ;)
Ciekawe o której godz ?
znajac zycie to zrobia pewnie cos 10 albo 12 :)
i potem od poniedziałku normalne zajęcia, tak?
no lina, a coś Ty myślała... kiedyś wreszcie trzeba zacząć, nie?
eee noo tak tak :D
Ciekawe w jakie książki będzie trzeba się zaopatrzyć ? Orientuje się może ktoś jak to było u poprzednich roczników ? Ciekawe jak wyglądają formy sprawdzania wiedzy ? i czy zapowiadają kartkówki ?
Olga... na Boga... wyluzuj!!
Pojedziemy to się dowiemy... jeszcze wszyscy będą rz**ać tyymi książkami... xD
take it easy!
hahah kartkówki ;p zapowiadane jeszcze ;p wybaczcie, ale rozbawiło mnie to ;)
no nie wiem czy to aż takie śmieszne, pewnie będą "wejściówki" na wejście na niektórych zajęciach, żeby sprawdzić czy uczymy się na bieżąco.A testy z większego materiału zajęć.Takie drugie liceum;)
ale panikujecie :D co bedzie to bedzie :D
drugie liceum hm....jak ktoś porównuje studia z liceum to tak jakby ktoś porównał liceum z podstawówka. teraz widać różnice?
z tym drugim liceum miałam na myśli te kartkówki itd a nie jako instytucję samą w sobie, wiadomo, że studia to już inna bajka, zresztą czas pokaże;p
hehe... przynajmniej już wiemy co, gdzie i kiedy xD
ludziska juz wiadomo co i jak :D

Uroczysta Inauguracja roku 2010/2011

1 października 2010, godz. 12.00

aula I LO w Bydgoszczy

Plac Wolności 1

UWAGA! Obowiązuje uroczysty strój.

Spotkania organizacyjne dla wszystkich specjalności pierwszego roku:

1 października 2010, godz. 9.30, budynek NKJO przy ul. Dworcowej 80 w Bydgoszczy

j. niemiecki – sala 21, Ip.
i jak wrażenia po spotkaniu? :)

z tego co dziś wszyscy mówili, wywnioskowałam, że nie ma naszej specjalizacji na nk. pozwoliłam sobie więc utworzyć: http://nk.pl/school/61310/188 ;)

do zobaczenia w poniedziałek!
Temat przeniesiony do archwium.
61-87 z 87
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia