uni wroclawsi -studenci:)

Temat przeniesiony do archwium.
witam!
chetnie poznam ludzi,ktorzy tak jak ja dostali sie na uniwerek wroclawski:)
pozdrawiam!
oczywiscie na germanistyke...
z iloma pktami z poszczeg.przedmiotow sie dostalas ?
polski 75, niem 84, biol 66
no to świetnie........:/
moja kolezanka miala z niemieckiego rozsz.100% zarowno z matury ustnej jak i pisemnej i nie mogla skladac papierow na UWr tylko dlatego ze z historii i polskiego jej troche zabraklo do 60 % .....:/:/co za kretyni wymysili te progi ??? :/:/:/
mogla skladac,przeciez nikt jej nie bronil.jesli przekroczyla ta granice to zostala przyjeta na 100%,ale jesli ie to i tak bylaby brana pod uwage,bo przyjmowali najlepszych(takze poza wyznaczona granica),a tak naprawde nie widomo ile oni mieli punktow... zawsze trzeba probowac a nie pozniej sie nad soba uzalac;) a ustnej nie brano tam pod uwage. pozdrawiam!
no wlasnie nie mogla sie nawet zarejestrowac online bo zabraklo jej pare % z matury z polskiego ,nie miala 60% tylko bodajze 53% a jak ktos nie mial min.60% z polskiego to w ogole nie mogl sie rejestrowac i wlasnie moja qmpela mimo ze z niemieckiego miala 100% to nie mogla skladac na UWr......:/
to faktycznie niezbyt sprawiedliwe,bo na stronie napisali,ze jest ranking wynikow,wiec powinni brac pod uwage wszystkie swiadectwa... nie wiedzialam,ze tak robili...
pozdrawiam!
hallllo???!!! czy naprawde nikt nie wybiera sie do wroca? pewnie dlatego sie dostalam...;)
ja się nie muszę wybierać:) jak tu mieszkam=D
jesli chcialabys poznac osobe z ktora bedziesz sie spotykac na uczelni przez kolejne 5lat (mam nadzieje;)) to napisz..
moj mail: [email]
pozdrawiam!
uh ja się dostałam ale czy mi się dobrze wydawało ,że na tych tablicach to wogóle prawie nie było imiom męskich ?
prawde mowiac nie przejrzalam dobrze listy,ale pewnie bedzie malo facetow,zwykle tak jest na filologiach:( takim to dobrze...tyle bab...nawet brzydale beda rozchwytywani;)
pozdr.
hm i co to juz wszyscy ?? :/
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Studia językowe