knjo w Bydgoszczy

Temat przeniesiony do archwium.
Moze mi ktos cos powiedziec o knjo w Bydgoszczy? Jak tam jest i wogole
Moge tylko powiedziec jest dosc wysoki poziom i trzeba sie sporo uczyc zeby pozaliczac wszyzstkie egzaminy. Ale chyba o to w tym chodzi.
Wykladowcy sa spoko, no moze z malymi wyjatkami, ale o tym lepiej przekonaj sie sam.
Dziekuje, wysoki poziom to bardzo dobrze, czyli warto składać tam papiery, bo myslała, że to może niezbyt dobre miejsce do studiowania. Może ktos jeszcze ma jakies informacje na temat knjo w Bydgoszczy
ja tez tam skladam!:) ile mialas z maturki % tak okolo?
no własnie nie za dobrze mi poszło i nie weim czy warto gdzies skladac z rozszerzonej bede miała okolo77%, a tobie jak poszlo
a jeszcze tak sie zastanawaiam, jak skonczylabym trzyletnie studia licencjackie na knjo w bydgoszczy to pozniej te magisterskie w poznaniu to w jakim trybie musze robic zaocznie? czy mozna tez normalnie dzienne zrobic?
a wie ktos moze jakie byly progi na germanistyke w kolegium i na uniwersytecie w Bydgoszczy
ja tez zlozylem podanie na NKJO w bydzi ... sa tylko 64 osoby wiec jakos to bedzie;]
ja też złożyłem i się dostałem. Zdawałem mature na pozomie dwujęzycznym..miałem 72%. Dostałem się również na Uni i tam ide, wiec jedno miejsce się zwolni jak ktoś się nie dostał.Pozdrawiam
do ciarek19: dostales sie na uni (germa) w bydzi?napisz potem jak znajdziesz czas tu na forum swoj gg, bo ja jednak tam ide:]
Mój GG to 8945522
E-mail: [email]
Pozdrawiam!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa