Dla Wszystkich załamanych

Temat przeniesiony do archwium.
61-69 z 69
| następna
Janulko a Ty wkońcu gdzie się wybierasz>????i na co? Buziaki :)
Prosiłabym by pamietać, że ja odpowiadam tylko za te wpisy, które potwierdzone są dokładnie moim nickiem ''Askim Benim" . Nie odpowiadam za dowcipy jakiegoś chama, który posługuje się nickiem "Askimm Benim" lub "Askim Bennim niezalogowany". Chamstwo...
hejka to jak gdzie sie w koncu dostalas?? pozdrooofki :*
hej!! dostalam sie do łodzi wrocławia i poznania :) oczywiście wybieram poznań. i jestem w trakcie poszukiwania mieszkania... z miernym efektem :( a Ty????
ja ide do czestochowy, poszlam z a glosem serca, niestety zaluje baaaardzooo w tym momencie, ale mowi sie trudno i brnie sie dalej. Zycze w takim razie powodzenia :))) buziaczki
P.S. Zapozyczylam sobie Twoje motto "jak Bog zamyka drzwi to otwiera okno " :>> nie ma sytuacji bez wyjscia pozdrawiam:)))
oo prosze :) do czestochowy? ale dopiero zaczynasz te studia tak??? no prosze? jak jest w czestochowie? Co masz na mysli mowiac '' poszlam za glosem serca''? ..:)
tak czestochowa :(( poszlam za glosem serca, a nie rozumu... kiedys Ci powiem:> buziaczki
P.S. moja kolezanka bedzie studowiac tez w poznaniu, hmm Koreanksi + angielskie jakos tak:>>> pozdrawiam!!!
cześć, nie wiem jak to z wami jest, tymi Nowo-Maturzystami. Ja jak zdawałem maturę -starą- a było to zaledwie 3 lata temu, miałem 5 przedmiotów do zdania. Następnie zdawałem na germanistykę na Uniw. Śląski i Wrocławski co dodało mi jeszcze 5 następnych egzaminów.rnUŚ - pisemny+ustny niemieckirnUWr - pisemny i ustny niemiecki + ustny polskirnrnegzaminy były bardzo ciężkie, ponad 83 proc kandydatów oblało pisemny na UWr.rnja dostałem 3 plus, i byłem szczęśliwy.rnrnNie wiem co z tego wynika, co napisałem, ale wydaje mi się że wy macie teraz o niebo [email]
hej, przyznaje, ze masz racje:)) mamy o polowe stresu mniej:>> niestety jak nie zdasz wystarczajaco dobrze tej maturki to mozesz sobie rok poczekac i ja poprawiac, a tu ratowały Cie wstepne lub nie:) pozdroofki
Temat przeniesiony do archwium.
61-69 z 69
| następna

»

Życie, praca, nauka