łeee ale ja wam zazdroszcze ;D taki wskaźnik testosteronu na roku ;D no właśnie, nie martwcie się, co bedzie, tylko cieszcie że się dostaliście na to, co chcieliście. U nas nie tyle że odpadło, ale dużo osób po prostu wybrało inny kierunek studiów, albo osoby które studiowały coś innego zrezygnowały bo jednak nei dały rady pociągnać 2 kierunków. Przed egzaminami w każdym razie było nas niecałe 100, a jak będzie na II roku nie wiem, po sesja poprawkowa we wrześniu, ale pewnie 99% zda, bo są to dobre osoby, po prostu mieliśmy odjazdową komisje w tym roku i dlatego mają poprawkę ;)
Generalnie to większość o ile nie wszystko można poprawiać, tylko trzeba uważać zeby termin poprawki nie minął (mówie tu o kołach, testach w trakcie roku). Zresztą będzie fajnie bo wy jesteście sympatyczni a grunt do zgrana grupa :)
Ja też szukam lokum, ale póki co jade w środe złożyć papiery o akademik (mieszkałam tam na I roku) z tym, że teraz ak kosztuje 270zł za 2ke. wiec nie niem czy nie opłaca się pokój w mieszkaniu (tam przynajmniej woda nie jedzie ;D) polecam stronkę www-e-stancja.pl można znaleźć pokoje mieszkania etc:)