kto na germanistykę UAM ???

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 49
poprzednia |
khm, co tu dużo gadać ^^ świeżo upieczeni studenci germanistyki UAM - poznajmy się! :D
moje [gg] , zapraszam :)
witam ! ja tez sie dostałam ale nie wiem co zrobic, bo przyjeli mnie tez na lingwistyke... hmmmmmmm
7[tel]pozdroffki ;) daj znaka zycia;)
Monia, radzę lingwistykę wybrać ~~"
a moj numerek 2339953 skad jestescie ja az z Zamościa!!
To na razie jesteśmy cztery. Same dziewczyny ^^
a ja dostałam sie na lingwistykę na UAM ;)
a ile miałaś/miałeś punktów?
miałaś punktów?
dajcie znak:) moj nr 2467226! chetnie pogadam:)
Ja też juz jestem stuidentką germ:D nr [gg]
Ja się mmoże wybiore, a może nie. Nie wiem... mam do wyboru UAM i UW [jeszcze nie ma wyników, ale na pewno się dostanę]...
Jestem jedynym samcem, który się tam wybiera? [Konin, poludnie wlkp, [gg] ]
halo halo ja też się dostalam :):):) moje [gg] a tak w ogóle jestem z łódzkiego :)
Pozdrawiam :)
Nie będziesz się ciut za dorośle czuć przy nas nastolatkach Asiu?;) wybacz złośliwość, ale zerknąłem w profil Twój:)
a wiesz że nie będę :P po prostu jestem po technikum a nie po liceum i stąd ten rok różnicy ;)
Ja też dostałam się na fililogie germańska na UAM! [gg]
Kolejna dziewczynka :] coś czuje, że jak będzie coś trzeba w grupie dogadać to będzie problem :P doświadczenie z klasy humanistycznej ;P
Ja mam doświadczenie z klasy mat-fiz, gdzie byla zdecydowana wiekszosc chlopakow. I jakos nie mialam problemow z dogadywaniem sie:P
W tym właśnie sęk, nieświadomie potwierdziłaś moje słowa :) Chodzi o to, że z reguły duża ilość kobiet w jednym miejscu zgłasza strasznie duzo sprzeciwów i duzo marudzi, podczas gdy nam z reguły aż za dużo rzeczy *wisi*[SIC! metaforycznie rzecz ujmując :D] i w związku z tym łatwo jest nam się między soba dogadać :)
Masz rację. Z tego co pamiętam to właśnie w klasach humanistycznych najbardziej zacięte konflikty toczyły się o największe bzdury... No ale cóż, tak już jest :P
myslileliscie juz o zlozeniu potwierdzenia czy czekacie na list? jest jakis termin konkretny ? pozdroffki
ja dzwoniłam właśnie w tej sprawie ale Pani nic konkretnego nie wiedziała i powiedziała,żeby czekać na list...:)
widze świeża krew ;P ja z kolei też moge powiedzieć z doświadczenia, że u nas na I roku było na 130 przyjętych 7 samców ;) (jestem PO I roku;D) u mnie w grupie był jeden i jak w większości - ostrzegam - został starostą... za wiele do gadania w tej kwestii to nie miał :D pozdófka i cieszcie się póki co najdłuższymi wakacjami w waszym życiu :) - życzliwa kameradka
Magdo, ile osób odpadło na/po pierwszym roku? ~~

W tym roku wstępnie przyjęto 161 kandydatów - w tym aż 26 osób płci męskiej! :o Ciekawe ilu zostanie? ;d
Grammati a co Ty się pytasz ile odpadło ;];]; ważne że my nie odpadniemy ;];];] heheh :) Swoją droga jestem z bełchatowa i szukam kogos do wspólnego mieszkania bo póki co to zostaje mi nocleg pod mostem. marzenia się spełniaja, swoja droga od ilu przyjmowali na uam? Nie wiecie? jesli ktoś chetny do mieszkania z Askim Benim piszcie :) 5786298
Askim, według moich wyliczeń na germanistykę przyjmowali od 138 z hakiem. Hm, ale mogłam coś przeoczyć tudzież źle zinterpretować listy. Niech Ci Nec* wyliczy dokładnie ;p tak jak wyliczył procent samców na naszym przewspaniałym kierunku ;D Pozdrawiam :)
Nie wylicze :P
to jest kwestia poziomu Abitur.. zakładam, że prób był między 140, a 145.
A samców będzie 15 % ;P
łeee ale ja wam zazdroszcze ;D taki wskaźnik testosteronu na roku ;D no właśnie, nie martwcie się, co bedzie, tylko cieszcie że się dostaliście na to, co chcieliście. U nas nie tyle że odpadło, ale dużo osób po prostu wybrało inny kierunek studiów, albo osoby które studiowały coś innego zrezygnowały bo jednak nei dały rady pociągnać 2 kierunków. Przed egzaminami w każdym razie było nas niecałe 100, a jak będzie na II roku nie wiem, po sesja poprawkowa we wrześniu, ale pewnie 99% zda, bo są to dobre osoby, po prostu mieliśmy odjazdową komisje w tym roku i dlatego mają poprawkę ;)
Generalnie to większość o ile nie wszystko można poprawiać, tylko trzeba uważać zeby termin poprawki nie minął (mówie tu o kołach, testach w trakcie roku). Zresztą będzie fajnie bo wy jesteście sympatyczni a grunt do zgrana grupa :)
Ja też szukam lokum, ale póki co jade w środe złożyć papiery o akademik (mieszkałam tam na I roku) z tym, że teraz ak kosztuje 270zł za 2ke. wiec nie niem czy nie opłaca się pokój w mieszkaniu (tam przynajmniej woda nie jedzie ;D) polecam stronkę www-e-stancja.pl można znaleźć pokoje mieszkania etc:)
o czesc Nihil ;)
a w którym "deesie" mieszkasz, Magdo? Też się wybieram do Posen w tym tygodniu, przy okazji złożę podanie o akademik (chociaż to nie jest dobry pomysł w moim przypadku, ale co czynić, na razie nie mam innej opcji).
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 49
poprzednia |

« 

Pomoc językowa