kto na germanistykę UAM ???

Temat przeniesiony do archwium.
31-49 z 49
| następna
mieszkałam w hance bo jest najbliżej (15 minut pieszo, a autobus pod uczelnie (71) naprzeciwko akademca) i w miare spokojnie, jedna z powiedzmy dwóch głośnych ekip z całego akademca mieszkała akurat obok mnie ;) ma się szczęście ;) ale jakoś zdałam łacine i pisemny pnjn, mimo, że akurat wtedy do 3 była impra pod moimi drzwiami ;) (a ja chciałam się wyspać;d) no ale jest też cośtakiego jak "POKÓJ NAUKI":D ja podanie już złożyłam, wyniki będą między 21 a 24 ;P
No to przyjmowali od 138,3 :) dzis dostalem list :)
przecież mówiłam xD A swoją drogą zastanawiam się, dlaczego tak późno doszedł do Ciebie list, Nec*, bo ja otrzymałam go dwa dni temu, w poniedziałek. Hm, przecież mieszkamy w tym samym mieście ?:| Dzisiaj dowiozłam brakujące dokumenty :D
Ja tez dopireo dzisiaj dostałam list. Myślę że rozsyłali je alfabetycznie (przynajmniej tak sobie to tłumaczę:)
Możliwe, moje nazwisko zaczyna sie na W. Nota bene - na pismach jest data 31 lipca, listonosz sprawdził mi kiedy zostało wysłane - dwa dni temu.
jakas mafia z tego konina kurde na kazdym kierunku jezykowym jestescie w calej polsce niech was chudy byk ;)
to dlatego dostałam list pierwsza ^^
:D konińska mafia językowa, lol! A tak przy okazji, Roberciq, jak tam się rozwija znajomość z Frau Fisch? ~~
a bardzo pozytywnie :) Ciekawe czy trafimy do tej samej grupy na niemieckim :)
germa w pzonaniu odradzam...
koleżanka się pewnie nie dostała ^^
a sie dostałam i studiowałam... ale to bylo starszne..traktowanei studenta, atmosfera, przekrety..masakra !!!!! nie polecam
Polecam nowe forum UAM, szczególnie podforum filologii germańskiej!!! Byłoby fajnie, gdyby udało się nam stworzyć wreszcie jakieś jedno forum społeczności IFG UAM :)

http://www.uampoznan.fora.pl/viewforum.php?f=56
No właśnie mi też tego cały czas brakuje, ale popieram. Tylko nie chciałam reklamować, bo nie kazali w regularminie ;P A ja grzeczna jestem ;)

A co do rozczarowanych germanistyką, to myśle że wiadomo, że ktoś coś robi chętniej, jeśli sie tym pasjonuje. Oczywiście są geniusze, którzy i bez pasji są perfekcyjni. Ja osobiście mam nadzieje, że się nie rozczaruje. Zrezygnowałąm na rzecz germanistyki z moich wymarzonych studiów i teraz tak łatwo nie zrezygnuje, za wiele mnie to wyrzeń kosztowało (wybranie germy i utrzymanie się na I roku). Zresztą, kto nie spróbuje ten nie pozna. Sami się przekonacie i ocenicie, czy warto było :) Człowiek uczy się na błędach, co nie;) rozpogaadzaa się nareszcie :) Mam nadzieje, zę jeszcze poopalam się w te wakacje:D pozdr.
Tak czytam i czytam czuje ze tu same mózgi są, dol troche ale moze dam rade. A wlasnie tak wogole to chcialam sie zapac czy ktos szuka mieszkania, bo ja zara bede jakies miala i trzeba bedzie mi kogos do drugiego pokoju, to jakby ktos byl zainteresowany szczegolami to prosze pisac na 2339953 pozdro:)
Aska, ja też kogos pilnie poszukuje :) jesli mozesz pisz na maila [email] pozdrawiam. ps, ja tez nie jestem mozgiem :P
W takim razie również zostawiam swój numer [gg] . Meldujcie się, poznajemy się:)
Witajcie przyszli gemaniści. Własnie zostalo stworzone forum tylko i wylacznie dla studentow germanistyki na UAM. Zapraszam do odwiedzenia, mam nadzieje ze dzieki niemu lepiej sie poznamy.rnhttp://ifguam.mojeforum.net/rnPozdrawiam
Kandydatów i studentów zapraszam do rejestrowania się i wymieniania informacjami także na Forum Neofilologii UAM :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-49 z 49
| następna

« 

Pomoc językowa