Cytat: Japanese
W takich wypadkach czyta sie FAQ.
http://rk-ue.pl/najczesciej-zadawane-pytania.html
wszystko tu pisza, co i jak. ;)
ale brakuje dokładnego adresu.
Nie byłem, nie jestem i nie będę klientem "takiej" wirtualnej firemki.
Jak szukam usługi, to chcę wiedzieć wszystko rzeczowo, a nie czytać hasełka marketingowe.
Kto normalny zwróci się do pośrednika, który tak naprawdę nic nie gwarantuje?
Szeroki zakres usług (dzieci, młodzież, dorośli, firmy) ale głównie to korepetycje dla niekumatych dzieciaczków z bogatymi rodzicami.
"O naszych lektorach możemy śmiało powiedzieć to, że są najbardziej ambitnymi i godnymi zaufania osobami, jakie znamy." - Gienek i Zenek spod Biedronki, co z rana piwka lub winka potrzebują.
"Poznaliśmy ich na rozmowie rekrutacyjnej, na której zaprezentowali się jako osoby kompetentne i dobrze przygotowane do swojej roli." - na rozmowie to ciekawe rzeczy już słyszałem, a do rzeczywistości to nie przystawało. Zdanie oczywiście też błędnie sformułowane.
Rozumiem, że dzieciaczki chcą kasę kręcić (Jestem przedstawicielem firmy RK Usługi Edykacyjne - chyba
współwłaściciel), ale robić to z głową, a nie reklamując się typu: "jesteśmy dobrzy we wszystkim, nawet kręcimy lody :)"
W formularzu: "Terminy zajęć: * Podaj orientacyjnie w jakich dniach najchętniej chciałbyś się uczyć (lekorzy pracują od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-22)" LEKTORZY
I ludzie telefon stacjonarny! No chyba, że prowadzicie też budkę z piwem.