przykładowy zestaw ZD w html komu?

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 231
Fajnie że zyja dziś w tym samolubnym świecie tacy atlruiści jak ty. Tak trzymać-super! Proszę o wysłanie mi też tych materiało, a jezeli będziesz chciał coś w zamian- pisz, może będę mógł pomóc.
No, fajnie- zapomniałem o adresie- [email]
Dzięki za podpowiedź z tą książką WSIPu. Kupiłem ten zestaw testów. Zachęciła mnie cena w Oxpolu - to taka księgarnia w Łodzi - kupiłem za niecałe 40 złotych. Testy w książce jak testy ok, ale najlepsze, że w środku książki jest płyta CD z nagraniami do Hörverstehen oraz CDROM z testami które można robić na komputerze w domu. I te dwie płyty są gratis. Dla mnie to ważne, bo kasy nie mam za wiele, na kurs już nie chodzę i się sam uczę w domu.

Jeżeli ktoś ma to poproszę również o te darmowe testy [email]
hej,jak mozesz to przeslij mi ten test bo za niedludo czeka mnie taki egzamin serdeczne dzieki!!!:)
jak możesz to prześlij mi też będę bardzo wdzięczny; pozdrawiam
moj adres [email]
czy ja też mogłabym prosić o taki test?
mój adres : [email]
Jakbym mogla rowniez otrzymac te zestaw, to bylabym wdzieczna,. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Moj mail: [email]
Ja również byłabym wdzięczna za mailika. Mój adres: [email] . Z góry dzięki :)
mogłabym prosić o taki zestaw?
byłabym baaaardzo wdzięczna...
[email]
z góry dziękuję!
Bardzo bym prosila o przeslanie testu ZD. Będę bardzo wdzięczna. Mój adres: [email]
jesli mozna to bardzo prosze o przeslanie mi tego testu bylabym bardzo wdzieczna z gory dziekuje moj adres [email]
bardzo bym prosila o taki test, jesli go jeszcze masz. Dziekuje, ania.
zapomnialam podac moj adress: [email]
dzieki, ania.
ja bym była chętna: [email]
czesc ! mam prosbe czy mogłbyś ( mogłabyś) przesłać mi test ZD najbardziej zalezy mi na HV bo nie moge nic z netu ściagnać byłabym bardzo bardzo wdzięczna ? pozdarwiam gorąco !!!
anka zielinska
ja tez bym bardzo prosiła o testy z ZD!!!!!!!!
mój mail: [email]
a tak poza tym kto z was zdaje we Wrocku ZD w lutym 2006
Może jakies kontakty
byśmy się wymienili
czy macie wiadomości co dokładnie było w sesji letniej- piszcie
jestem żądna info
hey! jestem co prawda na 4roku germ. ale jedna z dziewczyn, ktorej udzielam korep., chce, zeby przygotowac ja do ZD, stad moja prosba o przeslanie testu. jesli to nie problem to z gory dziekuje i pozdrawiam. magda
mogę prosić??..... przymierzam się do ZD, ae nie wiem czy podołam... podaję maila: [email]
witam serdecznie, czy moglabym prosic o taki przykladowy test?? z gory dziekuje:)))
hej :) mam prośbę jesli mozesz przeslij mi ten plik (bardzo mi zalezy):)
Lezerku chciałabym abyś mi przysłał przykładowy test na Zertyfikat Deutsch. Mój e-mail [email] bardzo proszę!
Od dzisiaj już nie wysyłam testów (15 październik 2005)
bardzo chętnie zapoznam się z Twoim znaleziskiem prosze wyslij mi ten ten plik z góry bardzo dziękuję:)
Ewelina
[email]
Hallo,

czy Twoja oferta z testem ZD jest jeszcze aktualna, jeżli tak to czy mogę liczyć na Twoją pomoc? mÓJ mail to [email]

Z góry dziękuję

Pozdrawiam,

JACA
Cześć ! Jak mógłbyś mi przesłać te testy bardzo byłabym wdzięczna z góry dziękuję i pozdrawiam.
poproszę o testy, z góry dzięki. mail: [email]
Hej, jestem bardzo zainteresowana tym testem. Egzamin zdaje 21.01. w Niemczech
hej jesli dasz rade to mi tez wyslij [email] z gory dzieki :)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 231

« 

Pomoc językowa

»

Matura