Najlepiej bedzie jak sama przekonasz sie,gdzie Tobie jest lepiej. Nie ma reguły na to,gdzie bedziesz szczesliwsza. Jesli juz jednak zdecydujesz sie zamieszkac w Niemczech, to radze wybrac region w miare dobrze rozwiniety.
agacior21
25 maj 2007
pROPONUJE ZMAIESZKAć W kOLONNI (KÖLN) MIASTO JEST PO PROSTU CUDOWNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ..ZAKOCHASZ SIę W NIM :) NIE BEZ POWODU WSZYSYC TAM NOSZą TOREBKI Z NAPISEM I loVE KÖLN :)
ich und ich
27 maj 2007
nie chce Cie straszyc, ale nie wiem czy znajdziesz tak szybko prace, legalna prace, bez pozwolenia na nia. Chyba, że masz uz na oku jakiegos pracodawce i jestes pewna, że chce wlasnie Ciebie:)
Kati1982
27 maj 2007
powiedzy ze bym miala pozwolenie na prace;)
madzia1199
27 maj 2007
No a jak stoisz z jezykiem .Umiejac sie dogadac znajdziesz cos na produkcji albo w sklepie ukladajac towar ,oczywiscie mysle ze masz pozwolenie albo obywatelstwo.Bez jezyka nawet z obywatelstwem nic nie znajdziesz skieruja cie na kurs papa
Kati1982
30 maj 2007
Czesc Magda wiedze ze pomagasz wielu ludziom i udzielasz im wielu cennych rad. Studiowalas moze prawo. Skad znasz tak dobrze niemieckie prawo i przepisy ja sie w tym nie orientuje dla mnie to wszystko zbyt zagmatwane. Pozdrawki
madzia1199
30 maj 2007
Kati nie studiowalam prawa :) studiuje marketing mam 22 lata moj ukochany jest niemcem i w tym roku bierzemy slub wiec duzo czytam chodze do urzedow i sie pytam co i jak ,chetnie pomoge jak wiem:)dziekuje za Twoje slowa naprawde mi milo:)