Opieka nad dziećmi

Temat przeniesiony do archwium.
W najbliższym czasie planujemy z Żoną przeprowadzić się do Monachium. Dostałem tam pracę w międzynarodowej korporacji. Mamy malutką córeczkę 1.5 roku, a na przełomie roku spodziewamy się drugiego dziecka. Potrzebujemy kogoś do pomocy przy dzieciach i przy prowadzeniu domu. Będziemy mieszkali w domu w Monachium lub najbliższej okolicy.
witam ja bym byla zainteresowana bylam operka w munchen ale musialam wrocic bo rodzina zrezygnowala chlopiec mial 2latka.teraz szukam jakies pracy jako opiekunka. mam doswiadczenie z dziecmi (referencje) poniewaz mimio 19 lat nie raz bylam opiekunka i rodziny byly zadowolone. Godziny pracy sa mi tez obojer=tne moge sie dostosowac. Jesli moglabym uzyskac blizzych informacji to prosze o kontakt na meila [email] z gory dziekuje i pozdrawiam
Witam. Jestem kobieta 44 letnia i chetnie podjela bym sie opieki nad panskimi dziecmi. Niestety nie znam jezyka niemieckiego. Bardzo potrzebuje pracy, i interesuje mnie praca za granica. Mam doswiadczenie w opiece nad dziecmi bo sama mam dzieci w tej chwili juz dorosle. Czesto pomagalam w opiece nad dziecmi z mojej rodziny. Po za opieka nad dziecmi moge gotowac i sprzatac. Jestem mila osoba, dobrze nawiazujaca kontakt z ludzmi, mam dobry stosunek do dzieci. Bardzo prosze o kontakt na adres e-mail [email] chetnie podejme sie tej pracy :)
witam serdecznie.
ja aktualnie juz mieszkam w niemczech (Monachium, kolo nordbad) i szukam pracy wlasnie jako opiekunka, pomoc domowa. opiekowalam sie dzieckiem ktore mialo 3 miesiace i wiecej jak roslo:). gdybyscie chcieli Panstwo wiecej informacji badz chcieli sie o cos zapytac, to prosze pisac:) pozdrawiam
Witam pana serdecznie
Ja rowniez bylabym zainteresowana panska praca mam 52 lata i doswiadczenie z dziecmi poniewaz bawilam juz duzo dzieci poczawszy od moich wnukow.niestety nie znam niemieckiego a bardzo interesuje mnie praca w niemczech poniewaz niestety w polsce juz mi trudno prace znalesc w moim wieku a bardzo chcialabym pracowac.jak bylby pan zainteresowany to bardzo prosze dam znac na email corki( [email] pozdrawiam serdecznie
W jaki sposób możemy się z Tobą skontaktować?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Brak wkładu własnego