Szukam znajomych

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 178
poprzednia |
Witam.Mieszkam w Viersen(NRW) i poszukuje znajomych.Prosze o kontakt :).Pozdrawiam,Ola
Ja takze szukam znajomych.Mieszkam w Bochum.Mam 36 lat.Czasem chcialoby sie poprostu pogadac.pozdrawiam.ewa
Czesc, ja tez szukam znajomych. Mam 28 lat, mieszkam w Neuss. Pozdrawiam serdecznie!!
czesc ewa ja tez poszukuje znajomych jesli chcesz mozemy pogadac czasami ja pochodze z polski tez mam 36lat jestem mezatkom mam syna calymi dniami siedze sama w domu syn w szkole maz w pracy to jest moje [gg] jesli masz ochote pisz pozdrawiam beata
hej jesli masz ochote to mozemy pogadac jolu mam caly czas wlaczony komputer moje[gg] pozdrawiam Beata
czesc :)
a ja bede mieszkac od pazdziernika bawari i szukam znajomych z Landkreis Garmisch-Partenkirchen oder Weilheim in OB. lub najblizszej okolicy! :)
Pozdrawiam
Witam a ja wciaz szukam znajomosci z okolic Frankfurtu/M .Mam 28 lat.pozdrawiam serecznie.moj nr gg. 2272947
Hej. Mam 19 lat i jestem w okolicy Monachium jak Au-Pair. Szukam kogos znajomego w Monachium lub okolicy. Moj mail: [email]
Ooo,to calkiem niedaleko.Jesli masz gg,to podaj.Ja mam 23 lata,jestem mezatka i mamy male dziecko.
witam a dokladnie skad jestes?pozdrawiam :)
Icking :D
witam !!!!!!!!!
ja rownez chetnie poznam kogos nowego
pod koniec pazdziernika bede w Bonn w charakterze au-pair wiec jesli jest ktos z tych okolic to piszczcie:):):):)
Ja jestem z Koblenz, to tylko 50 km. od Bonn! To mój numer [gg] Pozdrawiam
Hallöchen, ja rowniez zaliczam sie do tych ktorzy szukaja znajomych ;) Jestem w KÖLN (NRW), möj GG.: 1[tel].
Czesc Au pairki i nie tylko... :) Jest ktoras z was w okolicy BLAUE LAND-Oberbayerisches, na przyklad:Murnau, uffning itd. :)
jak tak to dajcie znac :)
[email]
Hej Olka S. zagadalas mnie na gg, ale nie zapisalam twojego nr. wiec jak zobaczysz mnie ze jestem dostepna to poprostu zagadaj
;)
hallo ja też szukam znajomych tzn ludzi z polski którzy mieszkają w niemczech, jestem tu od 1,5 roku mieszkam w Werne okolice Lunen i Hamm, do Drtmundu i Munster nie jest tak daleko , 3184549 to jest mój nr gg jeśli ktoś ma ochote pogadać :) mam 21 lat i jestem marta
hejka wszystkim,jak jest ktos z Bremen to chetnie poznam.Mieszkam w Niemczech nie cale 2 lata i nadal szukam znajomych.Pozdrawiam wszystkich
moj [gg] :o)
witam mieszkam od niedawna w essen jesli ktos chcialby pogadac to moj nr gg 1[tel]a moze ktos jest z tych okolic??? pozdrawiam
[wpis usunięty]
Witam serdecznie!
Mam na imie Magda mam 33 lata, mieszkam w Essen , mam meza i staramy sie o dzidziusia. Przyjechalam do niemiec dwa lata temu , w polsce mialam mnustwo znajomych a tu:) kazdy sobie rzepke skrobie, dlatego chcialabym poznac ludzi, ktorzy tak jak ja szukaja znajomych. pozdrawiam [gg]
Witaj! Jestem au-pair od lipca,ok 10 km. od Bonn,mam 24 lata,jesli chcesz to pisz na adres [email] bo niestety nie posiadam tu gg. pozdrawiam serdecznie!pa!
Witam, jestem kolo monachium i chetnie znajde kilku znajomych :) pozdrawiam, moje gg to 6[tel]:)
witam! Mam 18 lat i w tym roku pisze mature z niemieckiego. Szukam osoby która by popisała czasami ze mną po niemiecku.
jest ktos moze z HANNOVER'u??? tez szukam znajomych.. przyjechalismy tu z mezem 1 lata temu..mamy po 24 lata, weekendami duzo wolnego czasu, chociaz jestesmy bardzo rozrywkowi to mimo tego czasem czujemy sie troche samotni :)... jesli jest ktos z hannoveru to chetnie nawiazemy nowa znajomosc... moj mail [email] pozdrawiam
witam jestem au pair Mädchen w Hannoverye szukam znajomych na wyjscia do kina teatru czy na dyskoteke :=] pozdrawiam serdecznie moj email [email] [gg]
Czesc! Tez mieszkam z mezem w essen od niedawna i szukam jakis sympatycznych znajomych :) Jesli masz ochote pogadac to napisz na [gg] :))
Pozdrawiam
zamieszkaly w Düsseldorf szukam chetnych zeby pogadac moj [gg] piszcie
Jesli ktos szuka znajomych dortmund i okolice???czekam-jetstem w de 4 lata!!!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 178
poprzednia |