Szukam znajomych

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 178
A, co tu do rozumienia?
Z codziennej poczty spamowej:
Powiec mi co myslec można o tej ofercie ok.Dla niemieckiego kontrahenta poszukujemy osób zarówno mężczyzn jak i kobiet do pracy na produkcji na magazynie w miejscowości Braunschweig.
Okres zatrudnienia od kwietnia 2012 na 3 miesiące. Po okresie próbnym istnieje możliwość zatrudnienia na stałe.
Opis stanowiska:
Pracownik działu ekspedycja; praca polega na przygotowaniu do dalszego transportu. Kandydat otrzymuje na taśmie dostawę artykułów spożywczych i pakuje do kartonów (waga zapakowanego kartonu 12 kg)
Pracownik magazynu odpowiada za proste prace magazynowe: laminowanie, etykietowanie produktów i tworzenie zestawów promocyjnych.
Pracodawca oferuje:
Prace w wymiarze 8-10 godz w wymiarze jednozmianowym; zarobki od 7 - 8.50 euro/netto. Transport do miejsca pracy we własnym zakresie.
Na okresie próbnym zakwaterowanie darmowe.
Wymagane:
Dobry stan zdrowia, uczciwość, sumienność, pracowitość, język nie obowiązkowy ale mile widziany.
Wszystkich chętnych ofertą pracy prosimy o składanie dokumentów aplikacyjnych na adres email: [email]
Cytat: irkamozna
Z codziennej poczty spamowej:
Powiec mi co myslec można o tej ofercie ok.Dla niemieckiego kontrahenta poszukujemy osób zarówno mężczyzn jak i kobiet do pracy na produkcji na magazynie w miejscowości Braunschweig.
Okres zatrudnienia od kwietnia 2012 na 3 miesiące. Po okresie próbnym istnieje możliwość zatrudnienia na stałe.
Opis stanowiska:
Pracownik działu ekspedycja; praca polega na przygotowaniu do dalszego transportu. Kandydat otrzymuje na taśmie dostawę artykułów spożywczych i pakuje do kartonów (waga zapakowanego kartonu 12 kg)
Pracownik magazynu odpowiada za proste prace magazynowe: laminowanie, etykietowanie produktów i tworzenie zestawów promocyjnych.
Pracodawca oferuje:
Prace w wymiarze 8-10 godz w wymiarze jednozmianowym; zarobki od 7 - 8.50 euro/netto. Transport do miejsca pracy we własnym zakresie.
Na okresie próbnym zakwaterowanie darmowe.
Wymagane:
Dobry stan zdrowia, uczciwość, sumienność, pracowitość, język nie obowiązkowy ale mile widziany.
Wszystkich chętnych ofertą pracy prosimy o składanie dokumentów aplikacyjnych na adres email: [email]

Chyba się zgłoszę, powoli zaczyna brakować na piwo :]
Ale jest małe ale, nie jestem ani uczciwy, ani sumienny, a tym bardziej pracowity.
edytowany przez Tamod: 17 lut 2012
DO IRKAMOZNA- DZIĘKUJĘ
Proszę.
irkamozna ale masz opinioe co ??????zajefajną ----PROSZĘ O POMOC KAŻDEGO OPRÓCZ IRKAMOZNA
Cytat: mamapia
http://demotywatory.pl/2580186/Zycie-pod-kloszem http://pl.wikipedia.org/wiki/Biosfera_2
raczej dzwon nurkowy PS. Widzę miłośniiczkę demotywatorów :)...
No, pomóżcie wreszcie dziecku, bo zaczyna myśleć, a to niebezpieczne!
Witam serdecznie:) Mam gorący apel do wszystkich forumowiczek mieszkających w Niemczech Zachodnich o udział w mojej ankiecie. Formularz jest anonimowy, a dodatkowo przewiduję rozlosowanie atrakcyjnej nagrody. Wyniki badania posłużą wyłącznie do celów naukowych.
Wdzięczna doktorantka

http://www.mojaankieta.tk/
Przedział wiekowy: 35-45 lat.
Co to są "atrakcyjne nagrody"? Długopis bez wkładu?
Hej mieszkam w leer czy są tu jacyś polacy którzy by chcieli się pobawić wypić drinka pozdrawiam serdecznie
Mieszkam w voll. Ale już za późno. Pozdrawiam, jak diabli. Lalalalaaaaa....
hej:) jestem Iweta i mieszkam od kilku dni w Bochum, jestem tu operką. Może są tu inne dziewczyny także operkami? Albo osoby, z którymi mogłabym miło spędzić czas, poznać miasto itd? Mój nr [gg] .
hey :) jestem bompel , mieszkam od 5 lat w berlinie , jeśli jest tutaj ktoś z berlina pisać na priv to podam jakiś kontakt , studiuje na univerku
Au pair z Dortmundu szuka innych aupairek (Dortmund, Essen, Bochum, Hamm) :) 6536798
Jestem w Ahlen. I, co teraz?
Nikt raczej nie chce cie poznac.
Cytat: erni13
Nikt raczej nie chce cie poznac.

a niby dlaczego?
Ma przecież piwo :)
A piwo to moje paliwo!
Hej mam na imię Oliwia mam 14 , mieszkam w Essen od niecałych 2 tygodni :) W Polsce miałam przyjaciółkę i tutaj odczuwam samotnośc : nie mam z kim porozmawiac , nie mam z kim wybrac sie na zakupy i takie tam . cały czas siedze w domu i sie nudze , jesli ktos mieszka blisko mnie i ma ochote sie zakolegowac , albo jest w podobnej sytuacji niech napisze ;))
Po dwóch latach siedzenia samotnie w domu wszystko przejdzie. Czas najlepszy lekarz. Jak je pilnie odsiedzisz w twoim bunkrze, to na pewno będziesz miała wielu nowych znajomych i przyjaciół.
A internetowe znajomości są aktualnie bardzo niebezpieczne.
Jest ktoś w berlinie/Brandenburgu w wieku 15-17 lat ? moje gg to 43828817 jak by co nazywam się marek :)
edytowany przez WantedPL: 20 sie 2012
jak co?
nic po prostu podałem swoje imię :)
dobre! Tylko dlaczego piszesz się z małej litery? Oszukujesz pewnie, bo chcesz tylko pop...rzyć o d...e Maryni?
człowieku od 8 lat mieszkam w Niemczech staram się jak mogę mogę ci podać mój skype i udowodnić ze nie jestem jakimś pedofilem czy terrorysta
Człowieczku, tego wcale tutaj nie widać. Jesteś jeszcze za zielony za uszami synku, żeby tak się sadzić. Mieliśmy dostatecznie dużo pedofilów z własnym gg. Czym ty chcesz mi cokolwiek udowodnić, jeżu?
nic nie chce udowodnić po prostu mam dość tego ze siedzę sam w domu przesz 8 lat a do kumpli do polski jadę raz na 3 miechy i chciałem tylko zobaczyć czy jakiś Polak mieszka blisko mnie
Nikt tu nie mieszka i siedź dalej, skoro jesteś taki nieruchliwy. 8 lat pierdla w Niemczech? Dobre.
Pomyśleć, że Niemców jest ponad 80 milionów...A w Berlinie, to...bo ja wiem?
Nie ma Polaków blisko ciebie. Zapomnij o tym. Nie ma nikogo. Tylko dżdżownice i motyle.
sorry ale nie chce się tu z nikim klocic bo to nie jest sens tego forum :)
...a, jaki inny sens tu widzisz?
a jaki sens jest w kutni ? :)
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 178