Szukam znajomych

Temat przeniesiony do archwium.
151-178 z 178
| następna
"w kutni" jest taki, że wreszcie ktoś się póknie w baniak i skmini, o co biega.
tutaj na to się nie zbiera :)
Widzę już od dawna.
witam mieszkam w bochum 3,5roku jesli jestes z okolic odezwij sie pozdrawiam
witaj ewko1971 ja tez mieszkam w bochum jesli masz gg to napisz pozdrawiam
edytowany przez ania127: 20 wrz 2012
Witam. Chciał bym poznać Kobietę mieszkającą w Niemczech najlepiej w Essen tak jak ja. Mam 29 lat i mieszkam tu od tygodnia. Chętnie spotkał bym się z Tobą porozmawiał lub chociaż popisał bo samotność nie jest fajną sprawą. Pozdrawiam Filip.
[email]
44541315-moje gg
edytowany przez fiko83: 02 paź 2012
Cytat: fiko83
Witam. Chciał bym poznać Kobietę mieszkającą w Niemczech najlepiej w Essen tak jak ja. Mam 29 lat i mieszkam tu od tygodnia. Chętnie spotkał bym się z Tobą porozmawiał lub chociaż popisał bo samotność nie jest fajną sprawą. Pozdrawiam Filip.
[email]
44541315-moje gg
Jak ktoś ma już majlu fiko, to wiadomo, że nie chodzi o rozmowy...
Cytat: irkamozna
Cytat: fiko83
[email]
44541315-moje gg
Jak ktoś ma już majlu fiko, to wiadomo, że nie chodzi o rozmowy...

"bym się z Tobą porozmawiał" - ja dużo "rozmawiam", najlepsze do rozmów są studentki :)
edytowany przez Tamod: 02 paź 2012
Alle Gingen Süßen Kuchen Essen Oder im Fickendorf Oberhäslich Großpoppen.
edytowany przez irkamozna: 02 paź 2012
hej mam na imię Edyta 34 lat i w przyszłym roku przeprowadzam się do Frankfurtu Oder. Wiem, że będzie cieżko bo nie znam języka więc bardzo chętnie poznam ludzi stamtąd, to moje [gg]
pozdrawiam wszystkich
https://www.vhs-frankfurt-oder.de/
Marsz do szkoły!
W tym wieku masz już mało czasu.
Znajomi znajdą się sami.
witam wszystkich serdecznie jestem tu nowa szukam jakiś ludzi z kim mozna pogadac jestem matką 2 dzieci ale jak są w szkole i przedszkolu to nudzi mi sie to moje [gg] jak cos tomozna poklikac
Hej, mamuśka, poklikaj z nami. Nam się tu od dawna nudzi. Mamy mnóstwo dzieci, i, jak są w domu, to cholery można dostać. Ja też mam myszkę. ;-)
witam cie serdecznie z kąd jestes irkamozna
z ni kąd....ciekawość pierwszy stopień do piekła
ok tylko pytalam sory
nie szkodzi, wybaczam, nie zauważyłam
W Merklingen jest fajne disko.
edytowany przez irkamozna: 04 paź 2012
Witam wszystkich od miesiąca jestem w Niemczech w mieście Gutersloh,planuje tu zostać na stałe ale mam prblem nie znam ani języka:( Szukam znajomych którzy sa w kraju już jakiś czas i sa bardziej obeznani niż ja:) Pozdrawiam serdecznie
A, co to za problem? Po co masz nasze forum? Nie marnuj czasu.
Na początek to może gdzie tu jest jakaś dobra szkoła gdzie moge iśc pouczyć się języka bo czuje się z tym strasznie. Musze to w miarę mozliwości jak najszybciej ogarnąć zeby móc się stać niezależną:)
Ile masz już wiosen na karku?
26
Cytat: NELA1404
26
Jesusmariaundjosefundseinesele!
Ale,że co bo nie rozumiem:/
Cytat: NELA1404
Ale,że co bo nie rozumiem:/
wiem %==o
Witam Mieszkam w Mainz mam 20 lat i szukam znajomych :P
Mieszkam w Mainz szukam kolezanek i kolegow do wspulnego spedzania czasu mam 20 lat :D [email]
edytowany przez KarolMainz: 01 lis 2012
Cytat: KarolMainz
Mieszkam w Mainz szukam kolezanek i kolegow do wspulnego spedzania czasu mam 20 lat :D [email]
Dummpfbacke
Temat przeniesiony do archwium.
151-178 z 178
| następna