Düsseldorf - jest tam kto? :)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |
Hej! Jestem Kasia i mam 24 lata. Od wrzesnia mieszkam w Düsseldorfie i pracuje jako Au-Pair! Szczerze mowiac strasznie sie tu nudze popoludniami, a juz zwalszcza wieczorami! Nie znam tu jeszcze nikogo i moimi jedynymi towarzyszami, mam nadzieje ze tylko na razie, sa moi mali podopieczni :)
Z tego wynika, ze z checia poznam kogos z Polski!
Do szybkiego :)
Hej Kasia przegladnij forum z wczesniej bo bylo kilka osob juz z düseldorfu tylko trzeba poszperac :P POZDRAWIAM
>Szczerze mowiac strasznie sie tu nudze popoludniami, a juz zwalszcza wieczorami!
>Nie znam tu jeszcze nikogo.

porozgladaj sie jakie masz mozliwosci. Bylas juz w Koloni w Bonn? Poinformowalas sie na uniwersytecie, co i gdzie studenci porabiaja? Zobaczylas jakie kursy sa w VHS? Kochkurs, Sprot, Zeichnen - tam mozesz pozytecznie spedzic czas i poznac ludzi. Odwiedzilas sasiadow? Spotkalas Au-pair z innych krajow? Jest przeciez tyle mozliwosci. Masz szanse nauczyc sie jezyka i pozac kulture niemiecka, a ty na piewrwszym miejscu poszukujesz ludzi z Polski.
Twoja ocena mojej osoby jest bledna, ale coz.... nie znasz mnie! Pozdrawiam
A gdzie tam, to nie ocena twojej osoby, nie uzywam zadnych okreslen do twojej osoby
to byla tylko odpowiedz na twoj post, w ktorym piszesz:
- jestem Au-pair
- nudze sie
- nikogo tu jeszcze nie znam

(Übrigens: "Was trifft, trifft meistens auch zu!")

Gruss!
Okej, niech i tak bedzie! W takim razie troche zle zinterpretowalas(-les) moj wpis! Nietstey nie moge, albo nie umiem, go zmienic :)
Pozdrawiam
Czesc Kasia, mam czasem wolny wieczor, mieszkam rzut beretem od Düsseldorfu. W srode lece do Polski ale juz w niedziele bede z powrotem, wiec jak chcesz to pisz [email]
Pozdrawiam!
Ania
hej tez jestem au pair w düsseldorfie
hej:)calkiem niedawno przyjechalam do dusseldorfu...czy ktos wie gdzie moge znalezc jakis tani pokoj do wynajecia?? I takze szukam kogos z kim moglabym pozwiedzac to miasto:)
Jesli mialabys kiedys ochote gdzies wyjsc, daj znac! To moje [gg] .... Pozdrawiam
Hej:) Czy moglabys mi podac swoj e-mail? Albo jakbys mogla daj znac na: [email] :) Jakos nie moge sobie sciagnac gadu gadu:/ Chetnie bym gdzies wyskoczyla bo nie znam tu nikogo jak na razie. Pozdrawiam
Sprawdź proszę swoja pocztę :) Pozdrawiam
czy kturas z was zaczyna 12.02 VHS A2 tutaj w dusseldorfie?
Ja zaczlam kurs, ale w poniedzialek (11.02)! Jakbys miala kiedys ochote gdzies razem wyjsc i pogadac to moje [gg] (albo na maila: [email]
Hejka ja tez jestem z düsseldorfu moje namiary pod tym samym nickiem na nasza-klasa.pl pozdrawiam
Hej Kasia:) to pisz na [gg]
Szukam tez znajomych w Düsseldorfie i z checia z Toba sie spotkam w celach towarzyskich.
Jestem z Düsseldorfu, takze szukam kolezanek, do pogadania, do spacerowania, do smiania sie wspolnie ze wszystkiego z czego sie da! a przeciez jest z czego sie smiac, szukam kolezanek z takim samym poczuciem humoru;D Mam 24lata i 10mcy, wiec jeszcze 24:]
Czesc. Ja mieszkam kolo Dusseldorf.jestem tu od wrzesnia i probuje nauczyc sie niemieckiego :o) pracuje jako au-pair. :o) A ty jak dlugo jestes tutaj? pozdrowionka
Hej. Planuje pracowac w Dusseldorfie i mam pytanie czy wiesz gdzie mozna wynajoc cos do mieszkania?
A ja będę w Dusseldorf jako Aupair od 2 lipca :-) Więc jak coś to dajcie znać, z miłą chęcią też poznam operki z tamtych rejonów ;b pzdr
hej dziewczyny ja tez szukam kolezanek z Dusseldorfu oto moj mail jakby co!!:-) [email]
moze ma ktoras z was znajomosci z au pair bo tez szukam pracy jako opiekunka!!! Pozdrawiam !!
hej mam pytanie bardzo chciałabym się jak najszybciej przenieść do Dussseldorfu w związku z czym szukam tam jakiejś pracy... jakiejś ponieważ ja mówię po angielsku a nie po niemiecku :/ napisałaś ze pracujesz jako aupair nie wiesz może czy są tam jakieś polskie rodziny które biorą w tym programie udział albo coś i gdzie można znaleźć informacje na temat tego programu?? oczywiście chętnie nawiąże znajomośc :-) pozdrawiam
hej jestem au-pair w Bocholt w okolicy Düsseldorfu chetnie pogadam z kims z Polski moj e-mail [email]
Hejka Kasiu ja tez nie dawno przyjechałem do Dusseldorfu i z miło chęcią by poznał kogos z polski ;]
hej jestem Au pair i szukam znajomych w dusseldorf. moj nr [gg]
hej:)ja tez mam duzo wolnego czasu. odezwij sie na moj e-mail.jestem tez Au-pair:)lubie poznawac nowe osoby:)jestem otwarta na nowe znajomosci.:)jestem juz pol roku:) odezwij sie [email] pozdrawiam
WITAM SERDECZNIE,
SZUKAM KOGOS Z KIM MOGLABYM WYSKOCZY NA KAWKE I DOBRE CIACHO :)
MIESZKAM AKTUALNIE W DUISBURGU I MAM KAZDY WEEKEND WOLNY TAKZE CHETNIE POZNAM NOWYCH OPTYMISTYCZNIE NASTAWIONYCH DO ZYCIA LUDZI... :)

to moje gg 2[tel]
serdecznie pozdrawiam
Witam,
Zastanawialam sie wlasnie, czy nadal jestes w Duisburgu. Ja mieszkam aktualnie w Düsseldorfie, ale byloby fajnie z kims wyjsc na miasto na jakies ciacho, albo na kawke.
Pozdrawiam serdecznie.
cze. jestem do dyspozycji. @ [email] , pzdr.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |

« 

Brak wkładu własnego