Szukam au pair !!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, jestem au pair w Niemczech i szukam nowej au pairki dla "mojej" rodziny :)
Moj czas powoli dobiega konca, wracam do Polski, wiec pomagam rodzinie znalesc nowa dziewczyne.
Jedno dziecko (chlopczyk) 4-letni. Do poludnia jest w przedszkolu.
Rodzice maja wloska restauracje, z ktorej przywoza obiady, nie trzeba gotowac :)
Zainteresowane dziewczyny prosze o kontakt na moj mail: [email]

Au pair musi umiec przynajmniej podstawy niemieckiego, czas pobytu min. 12 miesiecy.
Hey:)
ja bym była zainteresowana.. najbardziej pasujący termin rozpoczęcia - jak dla mnie - to 1 czerwca...
Przyznaję na wstępie, że jeszcze nie byłam operką za granicą.. mój niemiecki.. hmm.. myślę, że podstawowy i coś więcej :).. dlatego szukam rodzinki, by podszlifowac jego znajomośc..
mój nr [gg]
Chciałabym poznac szczegółowe warunki i wymagania rodziny goszczącej.

Pozdrawiam,
krysia
Szukam Au pair na moje miejsce! Od zaraz 14 kwietnia 2008
Mieszkam w Hanhofen, mala miejscowosc na zach. Niemiec, Pol godziny drogi od Mannheim, duzego miasta wilkosci Poznania, dwie godziny drogi od Frankfurtu, rodzina jest przystepna, bardzo mila, mloda i nowoczesna, nie ma z nimi zadnych problemow, diecko ma 17 miesiecy, chlopczyk, jest mily i wesoly, nie rozpieszczony. Rodzina pozwala na przyjmowanie znajomych do domu, jesli zadrza mi sie pracowac wiecej niz powinnam to zawsze dostaje za to dodatkowe pieniadze, oprocz tego moge zapraaszac znajomych z polski, nie place za kurs, ani za nic wlasciwie, nawet za wlasne kosmetyki, wszystko funduje rodzina. Podaje swoj e mail zainteresowanym [email] ps: moja frau dobrze mowi po angielsku wiec jesli nie mowisz po nie niemiecku to nie ma z tym problemow.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie