HUMBOLDT

Temat przeniesiony do archwium.
witam,
składałam podanie na humboldta na 2 kierunki i dostałam odpowiedź że niestety nie dostałam się na ten pierwszy.

czy nadal biorę udział w rekrutacji na ten drugi kierunek?? (wypełniałam prioritaetenliste i wiadomo jako pierwszy podałam kierunek na który trudniej się dostać!)
ktoś z was też tak miał?? proszę o odp.
ale ja nie składałam żadnego hilfsantrag'u. Ten drugi kierunek wpisałam na 'Antrag auf zulassung...' w rubryce: STUDIENGANG 2. WAHL
??
OOO prosze widze ze Humboldt prowadzi prolityke naziztowska. Kolejny Polak nie przyjety :/ my z kolezankami tez sie nie dostalysmy na nasze srednie matur byly w granicach 86-92% plus wszytskie certyfikaty. Nie chce mi sie wiezyc zeby na jakies podrzedne kierunki wymagali 99%. Zenada generlalnie.
OJEJU PRZEPRASZAM PANI MAGISTER STOSUNKOW MIEDZYNARODOWYCH. z malej pipidowy to moze ty jestes i jak na jedno zdanie reagujesz takimi obelgami to tylko swiadczy jak prostym czlowiekiem jestes. A jak chcesz polemizowac to rob to z kultura a nie chamstwem.

Pozdro
OJEJKU jak dobrze ze uswiadamiasz innym PRAWDE! taka wyslanniczka prawdy jestes DOBRA WROZKA naszej generacji! ojej jak dobrze ze z nami jestes.

Jakby ci przez przypadek to umknelo to w INTERNECIE PANUJE WOLNOSC SLOWA. a ludzie co chca powtarzac to powtarzac beda i nawet ty tego nie zmienisz a jak ci to nie pasi to se zaloz jakies iddyliczne forum gdzie kazdy bedzie pisal opinie zgodna z twoja. I lepiej skonczmy ta dyskusje na tym poscie nie mam zamiaru spamowac przez ciebie tematu.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia