Au-pair z Aachen

Temat przeniesiony do archwium.
Hej.Jestem au-pairka od dwoch tygodni.Mieszkam w Heerlen, niedaleko Aachen i chetnie znalazlabym kogos z okolic Aachen co by go namowic na piwko itp. [email] Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia
Hej, a powiedz jak zostalas operka? Ja bede portrzebowala pilnie podszlifowac niemiecki w przyszle wakacje i juz mysle o wyjezdzie do ktoregos z krajow niemieckojezycznych. Chetnie jako au pair, bo mam duze doswiadczenie w opiece nad dziecmi. Jesli ktos moze mi podpowiedziec, jak najlepiej zaczepic sie na taki wyjazd (2-3 miesiace), to prosze o wszelkie porady!
Najlepiej skontaktuj sie z niemieckimi agencjami, ktore posrednicza w takiej pracy (www.au-pair-vij.de).Przesla ci dokumenty, ktore musisz wypelnic. Ja jestem juz 3-ci miesiac jako Au-Pair i mieszkam w Bremen. W intenecie jest duzo adresow tych orgenizacji, jesli wyslesz dokumenty np. do agencji z Bremen to oni ci znajda rodzine w okolicach Bremen. Jesli sie zdecydujesz na posrednictwo polskiej agencji, to byc moze bedziesz musiala zaplacic. Pomoc agencji niemieckich jest bezplatna. Powodzenia!!!
Witaj,mogłabym ci pomóc.
Napisz na [email]

Pozdrawiam
Agnieszka
Próbowałam dostać się do tej strony, ale chyba coś pomyliłaś w adresie. Mogłabyś napisać go jeszcze raz?
www.au-pair-vij.org
Czesc!Szukam dziewczyny na moje miejsce;pracuje jako au-pair.Musze pilnie wyjechac i potrzebuje kogos na moje miejsce.Opiekuje sie 7 letnia dziewczynka.Pracy jest niewiele:odbieram ja ze szkoly,gotuje obiad,we wtorki i czwartki jezdze z nia rowerem na sport i pilke reczna.Pracuje od 13-19 godziny przed poludniem chodzilam na kurs niemieckiego,ktory jest oplacany przez rodzine.Moja rodzina oplaca wszystkie kursy,ja kupowalam sobie jedynie ksiazki(10€).Jesli jestes zainteresowana to napisz maila.
Cześć ankanow! Czy mogłabyś podać więcej informacji dotyczących tego wyjazdu: w jakimi terminie (od kiedy do kiedy), w jakim mieście, czy załatwiałaś ten wyjazd przez jakąś organizację (jaką i czy byłaś zameldowana na miejscu), no i czy miałaś dobry kontakt z rodziną u ktorej przebywałaś? Podzrowienia.
Hej :) Jestem operka i mieszkam w Sittard. Jezeli masz czas to odezwij sie na moj mail [email] Pozdrawiam. Elcia
gdzie jest sittard? ja jade jutro do aachen ale nie na au pair:-) mam cos lepszego:) pozdr!
Hej!! Sittard lezy 35 km od Aachen, w poludniowej czesci Holandii. Jak masz ochote sie spotkac to nie ma sprawy, moj nr. [gg] . Pozdrawiam. Ela
Heerlen jest 15 km od Sittard.Ale również w Brunnsum jest polska restauracja,na pewno mażna poznac nowych ludzi.pozdrawiam
Czesc:)
Jestem ciekawa w jakim miescie pracujesz?
Bylabym zainteresowana gdyby to bylo Aachen, bo tu mieszka moj chlpak
Mam 25 lat , opiekowalam sie dziecmi przez 2 lata, jednak nie mowie po niemiecku
Czekam na odp
szukam jakiej kolwiek pracy w Aachen !!!! pilne !!!! Zycie tak zrobilo ze zostalismy z niczym !!! praca potrzebna kazda !
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa