Szukam pracy!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam pracy tak na wakacje w Niemczech.Niemiecki znam,mam tylko opory w mówieniu, ale to jest kwestia paru dni przebywania tam:-) Najlepiej sprzątanie,opieka nad dzieckiem powyżej 5roku życia itp. Gdyby ktoś miał ochotę jechać ze mną to zapraszam, gdyż sama nie pojade...Pozdrawiam
halo Pisia, jak masz powyzej 5 lat, to moge sie toba tez zaopiekowac, ha
czesc pisia85 :) jezeli chcesz prcowac jako sommer aupair to zarejestruj sie na stronce www.aupair-world.net i mam przykra wiadomosc ze rodziny raczej poszukuja jednej operki a nie dwie.......musisz wyjechac sama :) ale nie boj sie! bedzie dobrze! :D
pozdrawiam......... a kolega co taki opiekunczy ;) hehehehee
Witajcie,czy ktos posiada namiary na mieszkania w Monachium?(tanie??!!),lub na prace(jakakolwiek).Aktualnie mieszkam w Dachau,prosze o kontakt.Bede bardzo wdzieczny.
no, trzeba pilnowac zagubione owieczki
zalezy ile jest dla Ciebie tanio i czego oczekujesz- ja placilam z moim chlopakiem 300 Euro miesięcznie zaraz prze stacji U_BAHN WESTPARK(za dosc duze pomieszczenie nie mozna nazwac go POKOJEM bo bylo to na terenie w domu ale jakby w piwnicy ale wyremontowanej)
Pisia85, jest jeszcze kilka wolnych miejsc w niemczech na wyspie Juist, ja tam w zeszlym rolu pracowalam 5,5 miesiaca to byla praca w hotelu, zarobki od 7[tel]euro na czysto, pracodawca daje pokoj no i zalezy gdzie bys pracowala to wyzywienie. W tym roku tez tam jade juz za 3 tyg. a prace zalatwilam sobie przez internet bo tez mam opory z mowieniem, z pracodawca kontaktuje sie bedac w Polsce przez e-meil. Jak cos zalatwisz to daj znak moje [gg] - powodzenia

http://www.meinestadt.de/juist/jobs?jobwrds=vollzeit&iwc=1&ob=-4&start=1
Hey! Mam na ime Asia i jestem zainteresowana praca w hotelu za granica. Moglabys mi napisac w jakich miesiacach sie tam pracuje? Co sie dokladnie tam robi i jakie sa zarobki? pozdrawiam:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa