Mundial...etc. :)

Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna
auch Du bist zum Totlachen :-)))
Trolle sind urnorwegische Dämonen, die in den Überlieferungen als dunkle, böse Gestalten die Menschen erschrecken.
Mokotow erschuf die Trolle, als er versuchte die Ents nachzuahmen. Trolle sind große plumpe Humanoide, sehr dumm und nur nachts aktiv, da sie das Sonnenlicht versteinert. Die drei Trolle mit denen Bilbo und die Zwerge Bekanntschaft gemacht haben sind die oben beschriebenen Trolle, die sog. Steintrolle.
"kibic polski" zachowuje sie jak jakis ksenofob, ktory nie potrafi zaakceptowac, ze wojna sie juz dawno skonczyla. Czlowieku obudz sie!
Und du bist "biedny Niemiec" und wirst es dein ganzes Leben lang bleiben, aus moralischer wie auch aus finanzieller Sicht!
ja, aber nur so lange, wie ich in diesen geistlich und finanziell armen Land bleiben muß !
[wpis usunięty]
Geistlich arm. Das stimmt. Die Kirchen leiden an Besucherschwund.
nie moge sie juz doczekac nastepnych WM w Niemczech, wywiesilem juz flagi niemieckie w trzech oknach mojego mieszkania, na aucie umiescilem dwie flagi z tylu a dwie mniejsze z przodu auta. Moje krasnale w ogrodzie pomalowalem w barwy narodowe Niemiec i wmurowalem cztery pilki betonowe przed domem. Mam nadzeje ze flagi wytrzymaja te 4 lata do najblizszych WM ,mam rowniez nadzieje ze Italia do tego czasu zrezygnuje z pilki noznej, aby Niemcy tak sie nie meczyli na boisku i wygrali mistrza swiata, oj jak sie nie moge doczekac i placze dziennie za niemiecka druzyne
Propaganda? Ty zakompleksiony maly czlowieczku. Zanim zaczniesz uzywac slow, ktorych nie rozumiesz sprawdz ich znaczenie w slowniku, bo wychodzisz tylko na idiote. Jestes pelnym nienawisci czlowieczkiem, ktory najwyrazniej krytykuje Niemcow tylko dlatego, ze sie ich boi.
Zakompleksiony z ciebie czlowieczek, ktory sieje zamieszanie na forum. Znajdz sobie moze jakies forum dla takich jak ty. I jakbys nie zauwazyl, to jest temat o mundialu, a nie o twoich marnych pogladach.
a napisałby mi ktoś wszystkie pozycje na boisku po niemeicku? proszee :=)
zaczne: Torschützer....
jestem patriota , ale nie idiota
"Die Stimmung ist so heiter und ausgelassen, dass sich selbst Politiker zu WM-Hymnen hinreißen lassen."

http://www.spiegel.de/panorama/0,1518,425750,00.html
"Starkes Woodstock-Element"
a coz ja takiego napisalam, ze moj wpis zostal usuniety?
Niemcy sa zainteresowane utrata tytulu WM Wlochow zeby wsliznac sie na pierwsze miejsce, przeznaczyli na to ponad 100 milionow Euro, jak podaja nieoficialne zrodla
nie podoba mi sie ze brzydko przeklinasz na forum, naucz sie kultury, a potem cos napisz
Ey! Moj komentarz o tym, ze 97% ludzi, ktorzy pojechali na mistrzostwa do Niemiec bylo zadowolonych z organizacji a tylko 3% mialo inne zdanie zostal usuniety, a te przeklenstwa powyzej nie. Wiec moze ktos mi wyjasni jaka jest regula i co mozna pisac a co nie? Przeklenstwa tak a opinie nie??
So ganz genau weiß ich natürlich auch nicht, wie die Kriterien sind. In Deinem Fall vermute ich folgende Möglichkeiten:

1. Irrtum (immerhin hat Lukar in letzter Zeit viel zu tun gehabt mit diesem Mülleinträgen, da kann ein Fehler schon einmal passieren)

2. Der Eintrag hängt direkt mit dem Vorgänger zusammen, dann kann es passieren, daß beide gelöscht werden, glaube ich

3. Im Großen und Ganzen wird unser Admin zur Zeit jedoch aktiv - das finde ich persönlich nicht schlecht. Was haltet Ihr davon, daß wir einen Thread zu dem Thema aufmachen?

4. Eigentlich sollte man auf Troll-Einträge gar nicht antworten...
Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe