Jak jeszcze nazywaja cie w tej "prestizowej" szkolce niedzielnej, ze tak bezmyslnie to powtarzasz?
Co ja chce studiowac? Nic, poniewaz ja swoje studia skonczylam pare lat temu, wiec szczylem to jestes dla mnie ty. Jakie ty masz pojecie o zyciu skoro nawet nie potrafisz sie poprawnie zachowac? Byc moze wychowywalas sie w chamskim towarzystwie, gdzie obrazanie innych bylo na porzadku dziennym, ale dziewczynko, jesli chcesz przezyc w tym twoim "wielkim swiecie" to radze sie zastanowic nad swoim zachowaniem. Nie mam zamiaru dluzej z toba polemizowac, poniewaz nie masz mi nic waznego do przekazania i nie mam zamiaru znizyc sie do twojego poziomu czytajac twoje pelne jadu wypowiedzi. Bo niestety oprocz inteligencji istnieje takze poziom. I moglabys byc samym Einsteinem, a twoj poziom i tak pozostawia wiele do zyczenia.
@nutella****nutella:
I bardzo dobrze, ze mozesz sie przychylic, do ktorejs z wypowiedzi. Bylo ich wiecej niz 2 ;) Na samym poczatku topicu znalazlo sie jeszcze pare rozsadnych, ktore tez uwazaja, ze 3 euro na dzien to glodowe racje. Ja przedstawilam ci ile ja wydaje na miesiac i tyle. To jak ty bedziesz gospodarowac zalezy od ciebie. Przeciez moze sie okazac, ze wydasz 135 euro albo i jeszcze inna kwote. To jak bedzie przekonasz sie jak tam pojedziesz. Mimo wszystko chyba dobrze znac pare opinii, a nie tylko jedna, prawda? ;)