List z niemieckiego

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-52 z 52
| następna
potrzebuje pomocy w przetłumaczeniu tekstu:
Hej Olu!
Na początku chcę Cię pozdrowić i przeprosić,że tak długo się nie odzywałam.
Ostatnio byłam na wycieczce w Paryżu.Do Paryża lecieliśmy samolotem z Warszawy.W grupie było nas dziesięcioro.Samolot był dobrze wyposażony i było wygodnie, komfortowo i super!Gdy już wylądowaliśmy, na lotnisku czekała na nas grupa z Londynu.Poznałam z niej fajną dziewczynę.Mieszkaliśmy w cztero gwiazdkowym hotelu.
Paryż był piękny, zwiedziliśmy tam mnóstwo miejsc m.in. Ogrody Luksemburskie, Pałac Sprawiedliwości, wieżę Eiffla, Łuk Triumfalny,Dzielnicę La Defanse.
W hotelu poznałam tą dziewczynę,ma na imię Miley, brązowe, długie włosy, zielone oczy, jest wysoka i ma duże poczucie humoru.Wieczorami siedziałyśmy i gadałyśmy o różnych rzeczach.Mamy dużo wspólnych zainteresowań, takich jak ganie w siatkówkę, malowanie paznokci, oglądanie filmów, zwiedzanie świata, gotowanie, czytanie książek..
Na koniec chcę Cię jeszcze raz pozdrowić.
Karolina

prosze pomóżcie mi muszę to mieć na juto!...
@kilina:
otwórz nowy topik + podaj swoje tłumaczenie
kilina poczekaj troche
Jaś nie doczekał...
Am Anfang möchte ich dich begrüßen und mich entschuldigen,dass du von mir nichts gehört hast.
Kurzlich war ich auf einem Ausflug nach Paris.
Kürzlich ü nie u
Von Warschau nach Paris flogen wir mit dem Flugzeug.
In unsere Gruppe waren zehn Leute.
kilina, teraz masz, co chciałaś.
Das Flugzeug war seh bequem,gut ausgestatet,komfortabl und einfach super.
bongo do tej pory boli mnie pyszczek na ktory wylecialam przez ciebie w bestialski sposob kopnieta przez moko jak sie nie odczepisz to cie tez wyrzuce na zbity pyszczek ty kablarzu Petze
sehr
Als wir auf dem Flughafen gelandet sind,hat auf uns schon eine Gruppe aus London gewartet.
Ich habe aus dieser Gruppe ein cooles Mädchen kennengelernt.
Wir haben im Vier-Sterne-Hotel gewohnt.
Paris ist schön,wir besuchten viele Orte wie Luxemburg-Gärten,den Justizpalast,den Eifelturm,Arc de Triomphe, den Viertel la Defanse.
Im Hotel habe ich dieses Mädchen kennengelernt.Es heißt Miley.Miley hat braune,lange Haare,grüne Augen,sie ist groß und hat viel Sinn für Humor.
Am Abend saßen wir zusammen und sprachen wir über verschiedenen Sachen.
Wir haben eine Menge gemeinsamer Interessen, wie zum Beispiel Volleyball spielen,Nägel malen, Filme schauen, die Welt erkundet, Kochen, Bücher lesen .
Zum Schluss grüße ich Dich noch mal herzlich!
a reszta dzieci niech czeka na jape on wam zrobi te zadania to dla niego drobnostka
Temat przeniesiony do archwium.
31-52 z 52
| następna

« 

Brak wkładu własnego