Młodzieży? Człowieku ja mam 28 lat! Już ci się kompletnie na mózg rzuciło? Mnie wyzywasz od dzieci neo, a tym czasem sam spędzasz całe dnie z głową w kompie, wrzucasz wszystkich do jednego wora, wyzywasz i wypisujesz jakieś pseudo ironiczne uwagi. Skoro cię tak wszystko drażni i jesteś taki niezastąpiony, to co tu w ogóle robisz? Idż w świat przecież kogoś takiego wszędzie zatrudnią i na pewno zyskasz poklask i uwielbienie dla swej osoby, czyż nie? Pyskować? Napyskować tobie to może dziecko w szkole albo syn czy córka, jeżeli takowe masz, a nie drugi użytkownik na forum. I co, że inni powtórzyli jakiegoś Bązego? I że niby ja nic z tego nie kumam? Niby czemu? Bo Jaśnie Ekscelencja tak twierdzi? To forum jest poniekąd stworzone po to by pomóc komuś, kto ma problemy z jakimś zagadnieniem. Argumenty wychodzą? To tu była jakakolwiek dyskusja? A ja myślałam, że tylko malutki facecik się pieklił. A najlepsze jest to, że takie szanowne osóbki mają niezachwiane poczucie własnej wartości, łatwiej im kogoś wyśmiać niż pomóc, bo w tedy czują się lepsi. Człowieku czemu się tak zachowujesz? Matka cię nie kochała, nauczyciel upokarzał, koledzy się znęcali? Tylko się kolego nie zapluj, gdy będziesz udzielał odpowiedzi - jeszcze Ci żyłka pęknie i co wtedy będzie?