Wypracowanie na niemiecki

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-60 z 85
Cytat: Tamod
Cytat: skrzypaczka6
Ciesz się że to nie ja sobie żarty zrobiłem. Jesteś po prostu ciemna jak tabaka w rogu.
Ja nie robiłem żartów! Es war TOD-ernst. Meinerseits.
...ale muszę dokończyć kopanie rowu, bo się już ściemnia...
diego : wiem ze on glupoty powipisywal- dlatego napisalam mu zeby sie leczyl.
ja jestem w forumgeist od poczatku zakochana kocham go bez wzajemnosci ale to nic online jest wszystko mozliwe bez niego jest nudno on moze pisac co chce bo ja wiem kim jestem i moja wielka milosc mnie chroni
skrzypiczko, masz naresczie właściwego doradcę, idź ty lepiej też kopać rowy. Może ci się żarówa ochłodzi.
Mówi róża do motyla: nikt nie widzi - niech Pan zapyla. Meine erste Liebe. Taube Guck!
ja kopie doly chetnie ale nie pod innymi Diego czeka w ogrodku a ja kopie mu dolki a po co to kazdy wie wielu moich patientow cieszyloby sie gdyby mogli doly kopac a tu nie leza przygwozdzeni do lozek niektorzy ponad 10 lat i ani ma ani be ani kukuryku
diego to sobie wybralas obiekt do milosci...Owszem zgadzam sie z tym, ze zadna praca nie hanbi, ale nie lubie jak ktos mnie obraza bez powodul. Uwazasz , ze w porzadku jest wyzywanie kobiet od cipek? gdzie twoja solidarnosc kobieca?
Cytat: skrzypaczka6
No widzisz...diego tez sie na Tobie poznala. Wspolczuje twoim dzieciom i zonie. Naprawde. Nie jestem chamką, raczej ty jestes chamem, zreszta jak wszyscy inteligenci co kopią rowy. Uczylam sie angielskiego i niemiecki zaczynam od podstaw, wiec nie zarzucaj mi, ze nie znam języka choć mam dyplom. Mam dyplom z innej dziedziny wiedzy- nie z niemieckiego. Skoro pracujesz jak mniemam w niemczech na rowach, to nie dziwne ze nauczyles sie jezyka, wiec nie wywyzszaj sie tym swoim jedynym atutem.
Co ty mniemasz, nikogo nie obchodzi. Wsadź sobie ten dyplom i przyjdź do mnie. Jest jeszcze dużo rowów do wykopania. Szczególnie dla tych podyplomowanych filologów, co uczyli się także angielskiego. Ja po angielsku umię FUCK and OKAY (wiesz co to FUCk? spytaj nażeczonego). Wystarcza, A ty, durna, odrzucasz nawet dobre propozycje, bo ci twoja inteligencja zalewa krwią oczy. Ja nie mam atutów. Ty masz dużo. i bredzisz.
Cipka jest cipka. To nie jest wyzywanie!
nie rzucam sie do facetow tylko przeprowadzam swoje plany w sposob korzystny dla obu stron
diego-babo, obejrzyj mój opis o pierwszej miłości i wypowiedz się rzeczowo. Co tam jest źle, albo obraźliwe? Nie rozumiem. Ja się starałem pisć o uczuciach do Marcina. Podaj tej cipce rzeczową odpowiedź. Ale rzeczową. Bez chrzanienia. Przyrzekam ci dodatkową porcję kleju za to.
dlatego madrze jest im zawsze racje przyznawac a i tak swoje robic na tym zajedzesz dalej
bongo dziekuje ci za twoja propozycje ktora jest nie do odrzucenia kleju kleju jeszcze wiecej kleju a twoja praca dla skrzypaczki jest wspaniala
nie bede wlazic w dupe takim fagasom jak forumgeist. Po co mam to robic? Zeby ich dowartosciowac? Niech dowartosciuje go zona lub sam na to zapracuje
skrzypiczka też mnie kocha, ale jeszcze się broni bo dyplomowany nażeczony się przygląda....
narzeczony kotku :) ortografia się kłania
właź mi w dupę, męcz mnie, katuj, dręcz i tratuj...
Ja znam Podagrę, Ortographii nie znam.
jak juz pisalam rzuc sie na kolana i blagaj go o przebaczenie odwolaj wszystko a prace ci napisze extra
forumgeist masz racje ona cie kocha im wiecej ja biczujesz tym staje sie lagodniejsza to jest milosc i teraz masz problem bo juz dwie cie kochaja a ja musze isc do domu bo juz pozno
dzieki- nie skorzystam. Wole Twoja prace diego :) Sam fakt , ze masz kota juz usposabia mnie do Ciebie pozytywnie.
ja nie mam problemu. ja tego wypracowania niepotrzebuję Skrzy-piczka je potrzebuje.
Wenn du zum Weibe gehst - vergiss die Peitsche nicht!(Nostradamus)
gejściku- wypracowanie mam juz dawno gotowe :)
No, i czego rzucała się, jak kozi bobek na werblu? Pierwszy miłość? Ty nawet nie wiesz, co to: forumgeist. Lauter Psycho's um mich herum...
edytowany przez forumgeist: 17 lis 2010
skoro ja jestem skrzypiczka to ty forumowy gej :P
Es tut scho...liebe mich....
widzisz jak ładnie twojego nicka rozszyfrowałam. PS. Myślalam ze geje sa sympatyczniejsi
Przestań grzeszyć, przecież szalejesz za mną.
Ps. Gramatyka się kłania: sympatyczniej-sze.
edytowany przez forumgeist: 17 lis 2010
geja to ja moge miec za przyjaciółke....mi jest facet potrzebny nie gej
Cytat: forumgeist
Przestań grzeszyć, przecież szalejesz za mną.
Ps. Gramatyka się kłania: smpatyczniej-sze.

mimo wszystko geje to mężczyźni, a mężczyźni są sympatyczniejsi, kobiety są sympatyczniejsze. Ja sie nie pomylilam
geja sama wymyśliłaś. Nie ja. Masz przeciesz nażeczonego. Czego chesz ode mnie?
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 85

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego