Wypracowanie na niemiecki

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

61-85 z 85
| następna
to ty sie dopominasz o moja milosc. Dlatego ja mowie, ze potrzebuje prawdziwego faceta- takiego jak moj naRZeczony. widzisz...dalej sie nie nauczyles jak sie poprawnie pisze
milo sie z Toba rozmawia, ale musze juz leciec. Narzeczony do mnie przychodzi wiec musze sie zrobic na bostwo:)
Willkommen im Fan-Club von bongo-bongo. Rób się na u-bóstwo nażeczonemu.
on musie sie na bostwo robic a ja nie robilam sie na bostwo i tez wyszlam za maz hmmm dlaczego ? nie wiem? moze bylam ladna z natury? hmmm chyba tak
bongo ona cie juz kocha i masz przerypane teraz bedziesz mial mnie i ja na karku viel spaß
narzeczonemu :)
bongo jak tak dalej pojdzie to sie nie opedzisz od tych bab starych /czyli ja/ i mlodych
a ciekawe ile lat ma gejscik
rób się na u-bóstwo (stary czeka! nano-bikini nałożyć!)) i prywatnie nie zagaduj, nażeczono. Ciekawość pierwszy stopień do piekła.
Cytat: diego13
on musie sie na bostwo robic a ja nie robilam sie na bostwo i tez wyszlam za maz hmmm dlaczego ? nie wiem? moze bylam ladna z natury? hmmm chyba tak
każda potwora znajdzie swego amatora, diego-babo!
wstydzisz sie swojego wieku? Robie sie na bostwo- juz wlozylam czerwone koronkowe majteczki. Bikini mam na plaże
a nie mowilam a nie mowilam ona cie kocha
wieku sie nie wstydze ale czasu nie mozna zatrzymac a ja tez bylam mloda i do tego piekna hmm
bongo jest starym garbatym i bezzebnym dziadem ktory kopie doly lopata
tak myslalam :) ale dzieki diego, ze mnie w tym utwierdzilas. Chyba jest wrazliwy na punkcie swojego wieku bo cos sie nie odzywa
nano-bikini, bitte! Szczy-piczko, ty nie wiesz, co to jest?
(noch 3 Eintraege)
edytowany przez forumgeist: 17 lis 2010
nie wiem forumowygejście. Pierwsze słysze. Uświadomisz mnie?
mam?
tak- słucham, wyjaśnij mi co to jest to twoje nano-bikini
Limit 80 wpisów został wyczerpany:
http://www.yaplakal.com/forum36/topic192210.html
nie odpowiesz?
nie wiem czemu, ale jakos nie mam ochoty wchodzic na tego linka, ciekawe dlaczego?
Mein erster und gleichzeitig aktueller/jetziger Freund ist Marcin.
Er ist um drei Jahre älter als ich.
Wir kennen uns schon seit klein auf, da wir nebeneinander gewohnt haben.
Wir haben uns sehr oft getroffen, denn wir haben gemeinsame Freunde, bis wir schließlich ein Paar geworden sind.
Mein Freund ist lustig/humorvoll, ehrlich, verantwortungsvoll/verantwortungsbewusst und sensibel.
Ich kann mich immer auf ihn verlassen.

Gruß

Japa
Cytat: Japanese
Er ist drei Jahre älter als ich.
Mein Freund ist humorvoll, ehrlich, verantwortungsvoll und sensibel.
dzieki za poprawki :)
Temat przeniesiony do archwium.
61-85 z 85
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego