temat do dyskusji

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 68
poprzednia |
Proponuję genialne rozwiązanie. Aby nie demotywować nowych Post-owiczów tworzę niniejszy thread, jako miejsce do załatwiania spraw międzyforumowiczowskich. W ten sposób może się Moko wreszczie dowiedzieć od diego, jak powinno się jego własne słowa definiować. A diego może się rozebrać i na golasa tańczyć nawet z obstypacją! Dociekliwy może swoje 5 groszy poważnie (bardzo poważnie!) dorzucić aby zlockerować atmosferę.
W takim poście nie cierpi z tego powodu żaden poster. Ten post jest jedynie i wyłącznie po to, aby pieprzyć wkoło macieju na temat logopedalstwa, 48 lat, kota Diego i 20-toletniego pobytu w Niemczeh oraz wykszatałcenia z magisterką. Moim zdaniem w ten sposób nikt z nowych Post-erów nie będzie myślał, że oni spowodowali jakąś burzę, czy kłótnie, czy co... Ci ludzie naprawdę na to jeszcze nie zasłużyli!
Co wy na to?
zaczynam:
diego, przestań pieprzyć na wcpisy Mokotowa, bo on to zrobił dobrze, a ty się znowu uchlałaś, jak hałbica!!!
mysle ze problem jest juz rozwiazany ja ignoruje was a wy mnie i jest spokoj
lass Diego außen vor
Er hat damit nichts zu tun.
Damit ist aber das Problem noch nicht gelöst, dass Deine Einträge in der Regel (und auch außerhalb) falsch sind, teilweise eine Katastrophe.
popatrz na swoje i bedzie dobrze jedyne wyjscie jest pelna ignorancja z obydwu stron trzymajcie sie tego a bedzie dobrze
Ale to jeszcze nie rozwiązany problem, że wpisy w zasady (i nie tylko) są fałszywe, w części, klęska ....
Prüf doch bitte einmal den Begriff "ignorancja". Ich hatte Dich schon einmal darum gebeten. Ich denke, ich bin kein Ignorant und kann mich nur schwer als solcher verhalten... :-)
Diego, sieroto boża! Trzaskanie się na jakimś poście niewinnego postowicza powodje jedynie stress z jego strony, bo sobie taki od razu myśli: Jezu, z mojego powodu tak się kłócą! Ja wcale tego nie chciałem!
Czym postowicze zasłużyli, że ty w ich postach twoje osobiste pierdoły wypisujesz? Nic!
Zostaw ludzi w spokoju. Nie mąć im w głowie!
Jeśli masz coś przeciwko (labo do mnie) mnia albo innym, jak Moko (sorry za Beispiel) wynieś to na zewnątrz. Zróbmy pranie w domu. Ale na zewnątrz zamnknij twój durny dziób i nie pieprz głupot. Czy to takie ciężkie do zrozumienia dla wykształconej i cenionej logo-pedałki? Przecież powinnaś to sama zrozumieć, bo uczysz tego innych. Sama chrzandolisz takie bzdury, że dzieci myólą już o samobójstiwe. Suizidal!
ignorancja
Dodam, że wcale nie chodzi mi o ignorowanie diego, czy kogokolwiek.
Chodzi mi tu jedynie o "ad rem". Znasz to pojęcie, Diego? najpierw do rzeczy.
A, jak chcesz dalej pieprzyć, bo ci się po porostu podoba jedynie wykłócanie, to załóż nowego posta na ten temat i będziemy sobie i tobie skakać do oczu aż dostaniesz orgazmu na stojaka! kapiert?
i ty smiesz mi cokolwiek proponowac nie zaslaniaj sie postowiczami ignoruj mnie i bedzie dobrze
diego-babo, w tym poscie możesz się wyrzygac. Zrób to. Jak najszybciej i zostaw innych ludzi w spokoju. ja ciebie wytrzymam. jeśli nie chcesz, to zamknij twój durny dziób i wyłącz się!
za pozno
Skoro za późno, to odczep się orzynajmniej od tych Post-owiczów. Oni tobie naprawdę nic nie zrobili, że im takie pierdoły wciskasz. Przecież jesteś wykształconą osobą (jak sama zwykle podkreślasz). A, może to nie prawda? Nie wiem, nie znam ciebie osobiście.
Gib auf! Ich bin nicht bereit mit dir oder mit irgendjemanden zu verhandeln.
No to zamknij ten durny dziób i idź staremu upiec placki kartoflanne!
miales nie pisac o prywatnych bzdurach moje wyksztalcenie i pobyt w niemczech chciales tez zostawic w spokoju ale nie obiecanki cacanki a glupiemu radosc
Ten post jest do wyrzygania się między nami. Wyrzygaj się na mojej włochatej piersi! I zostaw posty młodych ludzi w spokoju. Ad rem.
ignorancja
Co ty chrzanisz ciÄ…gle z tÄ… ignorancjÄ…? Nie czujÄ™ bluesa.
diego, ty jesteś taka durna, że tobie się wydaje, że my jesteśmy w innym poście? To jest właśnie ten, gdzie możesz wszystkim nawymyślać i pokazać twój talent. To nie jest post do zadumy i uczuciowo napiętych wyrażeń typu 2ignorancja". jeśli chcesz ten post ignorować, to stul pysk!
Widzisz, jaka jesteś cienka? Masz szansę się wywnętrznić i nic. Ale na maluczkich to potrafisz się wyżywać. Normalna słabizna z ciebie i nic więcej. Ty chcesz po prostu dokuczać NIEWINNYM ludziom! To jest zboczenie!
ignorancja
Za każdym razem temat się rozjeżdża na X postów, bo Diego wrzuca jedno zdanie i rozpoczyna się polemika. Rzadko czytam więcej niż 3 pierwsze posty, bo dalej zaczynają się już przepychanki.
Diego ma cechy typowo zaściankowe: uparta, ignorująca zdanie innych, przekonana o własnej wyższości (demonstruje pod krzyżem, słucha Ojca Dyrektora i głosuje na PiS).
tamod ignorancja jest dla ciebie obcym slowem
Diego, znowu pieprzysz? No, i co z tego, że komuś ingorancja jest obcym słowem? Wystarczy, że ty znasz absolutną ignorancję. Jeśli chcesz nam wytłumaczyć, co to ignorancja, to weź ten toolbar i wytłumacz. I nie pieprz tu ciągle twoich bezsensownych i ignoranckich "jednowyrazówek"!
ignorancja
ja mam na studiach największe trudności z babami, wszystkie lecą na mnie, czy z poziomem, czy bez. nic nie mówią, nic nie piszą, tylko lecą. a jak to jest z wami? Stroskane studenty? Macie także z tym podobne problemy. Nooo, to jestem już spokojniejszy. Co za bezdenna dyskusja...
a prawdopodobnie diego stresuje postowiczow tak czytalam na forum
Uoj, chyba ci się płyta zacięła, cienkuszu! Ja wiem, że zamiast tu się wywnętrznić, będziesz się mściła za to w innych postach na innych niewinnych ludziach, bo to ta twoja ignorancja. Przewrotna!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 68
poprzednia |