temat do dyskusji

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 68
nie mieszkam w polsce wiec nic z tych rzeczy nie wiem co to pis nie mam bezposredniego zwierzchnika bo poradnia w ktorej pracuje podlega bezposrednio pod zarzad glowny a ten interesuje tylko nasza statystyka ilosc przeprowadzonych therapie ca.8 dziennie nie jestem przekonana o wlasnej wyzszosci tylko chetnie uwazam to co uwazam a jak sie komus to nie podoba to jego problem nie demonstruje pod krzyzem tylko sie pod nim modle .
bongo-bongo 11 Sie 2010, 13:10 odpowiedz
Coś mi się zdaje, że ty ewentualnie chcesz nerwić. Olej, to przecież OIL. A reszty sama wpadnie.
bongo-bongo 11 Sie 2010, 09:07 odpowiedz
Nie pyskuj, lecz rusz dupeczkę!
https://niemiecki.ang.pl/szukaj.php?q=familie+beruf&action=Szukaj...&action=szukaj tak sie nie zwracam do postowiczow
Diego, ciebie ignorować, to zupełnie coś innego niż twoja totalna i niezgłębiona ignorancja. Na każdej płaszczyźnie i stoku!
bongo-bongo 16 Sie 2010, 21:13 odpowiedz
Ja? Mam się wstydziń? Ty przecież piszesz takie najprostsze bzdety. Nie ja! ja bym takiego pytania NIGDY w życiu nie wstawił do Forum, albowiem oznaczałoby to, że mam strasznie leniwą dupeczkę. A moja jest bardzo pracowita. W przeciwieństwie do twojej! Powinieneś to zauważyć, zarozumialcu! prawdopodobnie to diego zle sie zachowuje w stosunku do postowiczow
Das Problem ist es noch nicht gelöst ,weil deine Einträge grundsätzlich falsch oder katastrophal sind. mysle moko ze z tej niemieckiej wersji twojego zdania bedziesz zadowolony
Was für ein Problem? Bredzisz i tyle, babo!
In diesem Thread gibt es keine Probleme! Hast schon wieder Märchen verwixelt?
@diego13:

Frage: Was hast Du gegen meinen Satz?

"Das Problem ist es noch nicht gelöst ,weil deine Einträge grundsätzlich falsch oder katastrophal sind." -> Dieser Satz ist falsch und ich bin damit NICHT einverstanden. Du findest bestimmt selbst den Fehler. Und ich meine nicht die Interpunktion...
es-
Prüfe doch bitte einmal den Begriff "ignorancja". Ich habe dich schon einmal darum gebeten( i co dalej). Ich denke,dass ich kein Ignorant bin und kann mich nicht als solcher benehmen. i co dalej tzn zaczales zdanie i nie dokonczyles go
benehme
i pod każdym krzyżem
Diego! I dzięki temu OIL sam znalazł w słowniku, czyli ruszył własną dupeczkę. Klara?
A niech się trochę postresują. życie to nie je bitwa. A, jak piszą totalne bzdury, to trzeba wreszcie kogoś puknąć w głowę (w czółko), żeby się opamiętał. Klara? Już jakiś postowicz umarł z mojego powodu? Nie? No, to czekam na pierwszego. Ale pyskować umieją, jak weltmeister! Pisać nie umiom, czytać nie umiom, mówić nie umiom ale pyskować!
słucha Ojca Rydzyka ;)
Der Satz war vollständig. Die drei Pünktchen dienen dazu, Raum für eigene Überlegungen zu lassen.

Ich benutze diese "Unart" gerne, weil es den Leser zu eigenen Gedanken anregt. Kann doch nicht schaden ...
... und weil`s zur "Unart" und dem ganzen Thread so gut passt geb` ich noch andere Leute Senf dazu:

"Der Freier könnte eine gute Heirat machen, wenn er nur über eine Warze im Gesicht oder eine Zahnlücke seiner Geliebten wegsehen könnte. Es ist aber eine besondere Unart unseres Attentionsvermögens, gerade darauf, was fehlerhaft an anderen ist, auch unwillkürlich seine Aufmerksamkeit zu heften." -Immanuel Kant-

:-)
Manchmal ist allerdings so viel fehlerhaft, daß darüber einfach nicht hinwegsehen kann ... darf ... sollte ...
Fehler:
..., daß man ...
:-)
tu chodzi o to ze te dwa zdania nie sa zdaniami zlozonymi wspolrzednie drugie zdanie powinno wprowadzac zdanie pierwsze w przeciwnym wypadku drugie zdanie jest niedokonczone a caly styl wypowiedzi jest jaki jest katastrophal
Diego! To się bierze z tego, że czytasz tylko katechizm!
jak zwykle macie racje ojciec rydzyk jest moim idolem
czytam katechizm a co nie moge mam czytac Mein Kampf
besser: http://www.hoomor.pl/inne.php?page=rydzyk
3. o.Rydzyk
A ta prostytucja na drogach? Jakiez to wstretne. I popatrzcie, kto sie kolo tych narzedzi diabla zatrzymuje. Popatrzcie...gory miesa z hormonami -bo przeciez nie ludzie. Trzeba siać, siać...tak, tak...zwierzeta z hormonami. A potem przychodza z placzem do ksiezy
moj idol jest wspanialy
Może Mein Kampf przybliży cię do niemieckiego bardziej niż katechizm? Ja czytałem obie pozycje. I jeszcze nie umarłem z tego powodu.
Znowu anschafowałaś,jako Schwalbe? Sachen gibt's, die gibt es nicht...
to jeszcze idz powalcz w Iraku - wedlug Rydzyka wlaka z szatanem - i jak przezyjesz to mozesz starac sie o wize do USA, do polskich przyjaciol no. 1!
... so viel fehlerhaft, ... \\ was ist denn das?
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 68