Obsługa maszym (trudne)

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 60
| następna
Japa ist halt ein Pokemon in spe (oder Schläfer?). Er macht Fortschritte als Knappe vom Big-Stalin-Moko. Bei Pokes heisst es: fachlich und kompetent. Lauter komponente Leute.
Wziołem google jako tłumacza, jak coś jest nie tak, czyli bez sensu, to popraw by było z sensem.
japa! Polacy nie mówio "wziołem", lecz "weznąłem" albo "wezłem". Nie wiedzioł?
I tobie nie wstyd na niebieskim forum takie idiotyzmy wypisywać? Weszłem, poszłem i wziunem...
Nawet, jako austryjak bym się wstydził. Pfuj, Deifi...
...i Moko to dulduje? Interessant. Wy chcecie być lepsze forum? Z takim polskim i takimi poradami? Wstyd, hańba i absolutny brak ambicji i odpowiedzialności w stosunku do waszych forumowiczów.
edytowany przez hammel: 10 sty 2011
Austriaka pewnie miales na mysli?
pakk-i, wilkommen im Fanclub von bongo-bongo! Was ich im Sinn hatte, habe ich Gans genau beschrieben. hast du womoeglich welche Zweifel? Oute dich! twoje "cykanie" jest absolutnie nie ciekawe.
Cytat: hammel
Oute dich! twoje "cykanie" jest absolutnie nie ciekawe.

nie wzioł słów pakk-i do siebie
Mnie tu cuś strasznie zalatuje pokemonem. Dwa lata w forum i ni czorta postępów. Oj, będzie polowanko chiba. Oj, będzie uciecha...
Ale macie tu nieporządek po niemieckiej stronie forum. Zacznę moją krucjatę:
wziął
nieciekawe
Cytat: pakk
wziął
nieciekawe

a komu to potrzebne wszyscy to wiedza
wziąłnieciekawe
Jak muwie wziunem, to jest wziunem i ty tu nie masz co krócjatować, bo uje sie nie kreskóje, Poke! Bist du Herkules in den Ställen von Auggias? Braver Bupp! Endlich einer, der hier die Putzete macht.
ha ha ha hamelku
Zacznę moją krucjatę:

Prawie ze stołka spadłem ze śmiechu.
tampon, "wzioł" buahahahahaha
Cytat: Akon1
tampon, "wzioł" buahahahahaha

Żaden tampon !!!
"wzioł" - też muszę się na forum wykazać :)))
Cytat: Tamod
Zacznę moją krucjatę:

Prawie ze stołka spadłem ze śmiechu.

A ze śmiechu się też nie popłakałeś? Ani monitora herbatą nie oplułeś? A może jeszcze po podłodze się turlałeś, śmiejąc się?
Ich hatte das o.g volle Programm! Besser als Simpsons!
A ze śmiechu się też nie popłakałeś? Ani monitora herbatą nie oplułeś? A może jeszcze po podłodze się turlałeś, śmiejąc się?

Ja nie z tych: http://komixxy.pl/350088/Platki-z-biedronki
tylko ten: http://c.wrzuta.pl/wi13894/4ab80ee90007ff3e4c208ef2/0/fuck%20yea
Ist das eine neue Rasse? Sogenannte: PAKKemons? Interesssant. Kann man so was auch werden? Wie mache ich es? Bitte, günstig und schnell! I wont it!
Ich hatte das o.g volle Programm! Besser als Simpsons!

Nichts ist besser als die Simpsons.
Mit einer Ausnahme: während die Simpsons laufen eine Nummer schieben :) und ein Bierchen danach :)))
Muss ich mal machen. Aber Margie nervt immer dabei. Tamod, ist das in Polen normal? Ich meine: der Sch..., den ich mir an-lesen muss? Sind das schon magister, oder erst Lizenziaten?
dlaczego on ma byc moim przyszlym kochankiem
5 Euro, jak zgadniesz!
Sorry! 4,99 Euro!
nie zgadne nawet i za 1000
Wiem, ze nie zgadniesz, bo jestes tykwa.
Cytat: Tamod

Ja nie z tych: http://komixxy.pl/350088/Platki-z-biedronki
tylko ten: http://c.wrzuta.pl/wi13894/4ab80ee90007ff3e4c208ef2/0/fuck%20yea

co maja platki z biedronka wspolnego
to jak jestem tykwa to powiedz za darmo
Wiem, ze nie zgadniesz, bo jestes tykwa.

powiedz bo bede cytowac i 1[tel]postow pisac
Sind das schon magister, oder erst Lizenziaten?

Ich hoffe erstes Jahr, anderenfalls sehe ich schwarz.
Ist das eine neue Rasse? Sogenannte: PAKKemons? Interesssant. Kann man so was auch werden? Wie mache ich es? Bitte, günstig und schnell! I wont it!

Nie wiem, o czym ty do mnie rozmawiasz, nie szprecham po niemiecku. Za to angielski moge z przyjemnoscia poprawic:
I want it!
Okay. u can mich mal. Und halte deine Klappe. To jest foum niemnieckie a nie angielskie! Nie czytaty, nie pisaty, ale pyskuje, jakby był kuzynem wujka C. Fuzzi (znanym, jako Konfuzius). Jakoś ci rurka mięknie, czy co? U love 2 entertain me?
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 60
| następna