Kim chciałbyś zostać w przyszłości- uprzejmie proszę o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o przetłumaczenie kilku zdań z polskiego na niemiecki
( mam problemy z niemiecki bo dotychczas uczyłam się hiszpańskiego, ale przeniosłam się i moja obecna szkoła daje mi możliwość nauki angielskiego i niemieckiego)

W przyszłości chcę zostać psychologiem i pracować z ludźmi. Interesuję się Freudem i ludzka psychiką. Pomoc innym w rozwiązywaniu ich problemów daje dużo satysfakcji.
Chcę mieć własny gabinet i przyjmować w nich pacjentów. Będę pracować co rożnych porach, żeby było wygodniej dla klientów.Uważam że zawód psychologa jest bardzo potrzebny w dzisiejszych czasach. wielu ludzi ma problemy z komunikacja i stresem.

Z góry dziękuję za pomoc, jeżeli znalazłby się ktoś chętny do pomocy to proszę zmieniać zdania tak żeby było wygodniej. Chodzi tylko o zachowanie sensu.
Cytat: prompter
Proszę o przetłumaczenie kilku zdań z polskiego na niemiecki
( mam problemy z niemiecki bo dotychczas uczyłam się hiszpańskiego, ale przeniosłam się i moja obecna szkoła daje mi możliwość nauki angielskiego i niemieckiego)
To były czasy...
https://niemiecki.ang.pl/forum/pomoc-jezykowa-sprawdzenie/225688
prompter juz ci to robie i wysylam na wiadomosci
Cytat: halinka76
ona ma zawsze stracha, bo odwala tylko lipę i wysyła prywatnie bo jest cienka z niemca
Cytat: niuniel
ona ma zawsze stracha, bo odwala tylko lipę i wysyła prywatnie bo jest cienka z niemca

ha ha ha moje texty sa super jeszcze nikt sie nie poskarzyl wrecz przeciwnie meldowali sie ludzie i pisali ze dobre oceny otrzymali
moje wspaniale texty sa przerabiane przez ludzi ktorym sie wydaje ze cos z niemieckiego umieja a potem Taki uczen nie wie o co chodzi jezeli ktos ma ochote to niech swoj text tu umiesci a potem ja sobie o tym podyskutuje bo mam do tego odpowiednie umiejetnosci i wiedze w poslugiwaniu sie jezykiem niemieckim
oprocz tego posluguje sie tym jezykiem od ponad 20 lat nawet moj kocio jest dwujezyczny bo po polsku tez rozumie nie tylko w tym jezyku czytam i mowie ale tez pisze od ponad 15 lat dlatego posiadam tzw. Sprachgefühl /Als Sprachgefühl bezeichnet man das intuitive, unreflektierte und unbewusste Erkennen dessen, was als sprachlich richtig und angemessen empfunden wird (insbesondere in Wortwahl und Satzbau). Geprägt wird es im Zuge des Erwerbs der Muttersprache, wobei Herkunft, soziales Umfeld und Bildung und die entsprechenden sprachlichen Erfahrungen des Kindes eine maßgebliche Rolle spielen. Durch intensive und bewusste Beschäftigung mit der Sprache kann das Sprachgefühl aber auch in späteren Jahren modifiziert und intensiviert werden./
moje wspaniale texty sa przerabiane przez sieroty ktorym sie wydaje ze jak wpadno tutaj za 3 dni to cos z niemieckiego umieja a potem Taki uczen-sierota nie wie o co chodzi i tak bo to go wcale nie obchodzi jezeli ktos ma ochote to niech sobie swoj text tu umiesci i sobie pojdzie a potem ja sobie o tym ze soba podyskutuje i pokaze co umiem mimo tego ze nikogo to nie obchodzi bo mam do tego odpowiednie nikle umiejetnosci i wiedze sie ze w poslugiwaniu sie jezykiem niemieckim to wszystko jest o d..e otluc
niuniel bede pomagac ale nieoficjalnie
niuniel bede pomagac ale nieoficjalnie
ja tam na twoim miejscu poszedlbym na zadane.pl
Tam sie przynajmniej cos dzieje. Äkschon pur!
Za 3 dni jestes ekspertem bo oni nie wiedza nawet jak "krowa" po niemiecku a tutaj tylko przyziemny Lukar co i tak nic nie kmini. Tam nie czekasz 3 dni. Weryfikacja jest od razu i satysfakcja natychmiastowa.
Jedyny Mangiel = nie mozesz miec takiej niewyparzonej jadaczki, jak tutaj, bo cie wychrzandola od razu.
A tamtejsze moderatory maja jeszcze mniej pojecia nisz nasz.
bylam tam nudy na pudy jadaczki tam nie masz do kogo otworzyc bo to ciemnota kompletnatu chociaz jest wesolo
Cytat: niuniel
moje wspaniale texty sa przerabiane przez sieroty ktorym sie wydaje ze jak wpadno tutaj za 3 dni to cos z niemieckiego umieja a potem Taki uczen-sierota nie wie o co chodzi i tak bo to go wcale nie obchodzi jezeli ktos ma ochote to niech sobie swoj text tu umiesci i sobie pojdzie a potem ja sobie o tym ze soba podyskutuje i pokaze co umiem mimo tego ze nikogo to nie obchodzi bo mam do tego odpowiednie nikle umiejetnosci i wiedze sie ze w poslugiwaniu sie jezykiem niemieckim to wszystko jest o d..e otluc

jak smiesz zmieniac moje texty
niuniel jak myslisz dlaczego nas lukar jeszcze nie wywalil
niniel ja chce tu wydzierac jadaczke
niuniel jak myslisz dlaczego nas lukar jeszcze nie wywalil

za dużo postów nabijacie, posty to kasa, a kasa to (patrz dalej w moim profilu)
Halinko76 dziękuję za pomoc :) Taka miła niespodzianka po roku nieobecności.

Wir teilen diese Freude mit dir.
Cytat: MysteryMan

Wir teilen diese Freude mit dir.
Ciekawe, że ten leń znał ją już przed rokiem. Sachen gibt's...
haha normalnie wariaci! ale miło, na prawdę miło tu ;)
Temat przeniesiony do archwium.