Putzmann! Ich frage dich: Warum aus deutscher Regierung, warum in diesen Woche? Warum "In diesen Wochen ist einen Deutsch-Tag organisiert"? Warum "gerade" und nicht "erst"?
So spricht doch kein Aas!
Ciekawe, kiedy Martycha zacznie sama pracować...Od 80 wpisu mnie tu na pewno nie ma, bo wtedy znaczy: Martycha sobie robi z nas jaja.
Odróbcie to lepiej za nią. Przecież wiecie wszystko i tak lepiej. Szkoda wpisów.
Sory,ja sama to napisalam i prosilam tylko o sprawdzenie bo nie bylam pewna niektorych tu poruszonych kwestii.I nie robie sobie z nikogo jaj,jezeli nie odpowiada ci cos,to laski nie robisz ze odpowiadasz na posty.
forumgeist
06 lis 2010
Sprawdziłem przecież. Czego chcesz? Reszta, to nie ja. Odczep się, rzepie.
A, łaskę robię, że odpowiadam, bo mam nadzieję, że ruszysz tę twoją ciężką dupkę. Ale powoli widzę, że nadzieja jest płonna.
edytowany przez forumgeist: 06 lis 2010
Martyna22124
06 lis 2010
Powyzsze slowa sa napisane przez ciebie ,nie przez kogos innego.
diego13
06 lis 2010
wird znaczy bedzie jest ist dociek staczasz sie po malu aber sicher na dno
diego13
06 lis 2010
dociek dociek dociek juz ci calkie moz paruje
forumgeist
06 lis 2010
Cytat: diego13
wird znaczy bedzie jest ist dociek staczasz sie po malu aber sicher na dno
diego -babo "po malu" pisze się "pomału". Razem. Oznacza " w zwolnionym tempie, ""slow motion"- Razem. I do teko jest w środku literka "eł", jak ŁOŁ. Tak, jak "na pisane" pisze się "napisane", albo "s tworzone", pisze się "stworzone". Ale: "na dno" pasuje!
Martyna22124
06 lis 2010
sprzeczacie sie o takie pierdoly,troche bezsensu
forumgeist
06 lis 2010
Dla ciebie "pierdoły", ale w Niemczech będą ciebie wyśmiewać.
nam sprawia ogroma przyjemnosc klocic sie o pierdoy dobrze ze sie osobiscie nie spotykamy bo pewnie bysmy sie pozabijali
dociekliwy19
06 lis 2010
Dzicko Vorgangspassiv i Zustandspassiv czy ty o tym jako Putzmann slyszales?
dociekliwy19
06 lis 2010
Hallo Agnieszka!
Vielen Dank für Deine letzte Mail.Ich schreibe gerade,weil ich keine Zeit bis jetzt gehabt habe. In diesen Wochen in meiner Schule ist Deutsch-Tag organisiert und wir haben sehr viel zu erledigen . Unser Schulleiter hat für diesen Tag drei Gäste aus deutscher Regierung eingeladen.
Siehst du nicht, dass es nicht auf Deutsch ist? Es ist eine total fremde Sprache!
edytowany przez dociekliwy19: 06 lis 2010
forumgeist
06 lis 2010
Gienau! Dociek for president!
kategoria: Nauka języka niemieckiego / forum: Pomoc językowa