Odpowiedzi na pytania

Temat przeniesiony do archwium.
31-54 z 54
| następna
Oh,, szkoda:( Więc jestem w sytuacji bez wyjścia, a doszedł mi jeszcze list do napisania z niemieckiego :/ To już w ogóle porażka :( I co ja teraz zrobię?
mimo wszystko, dzięki :)
Cytat: Maruchan
I co ja teraz zrobię?
Olewałaś dwa dodatkowe dni, to teraz oblejesz.
gosiak, gdzie się łajdaczysz?
A już jestem, ale tak niestety na chwilkę.. Dzisiaj jest niedziela, w niedzielę prawie każdą gdzieś się puszczam, w jazdę.. ;p
Erlebniswochendende in der Autobahnraststätte?
oo właśnie coś koło tego. muszę mykać.. wrócę wieczorkiem, i od poniedziałku cało/półdobowo, mnie będziesz miał dość.;p
podkablowałem Wita i Władka
Podałem się do dymisji, ale adminy za cholerę nie chcą mnie wywalić.

No, to będę pisał wierszyki, aż mnie wywalą.
wywaliłem się sam.
jezdem. ale chyba nic ze mnie dzisiaj już nie będzie, się mniej więcej najeb.. o ja nie jest dobrze. od jutra niemeicki, dzisiaj to już nie jest dobrze, oj nie jest.
a to może i dobrze, bo i po co ci tam być, tutaj jest wiele do roboty, np przy mnie. już niedługo, a będę szprechała że szok i więcej niż, ja, natürlich, mniam mniam itd. hehe. ty to takie kochanie przesłodkie i zawsze taki dobrrry. ;) znowu bredzę, od jutra się biorę za siebie!
Rauschkugel! Aufwachen!
Skarbeczku, a gdzie ty sie podziewasz? co tuu tak cichooo?
No polazł na MP, albo i co gorszego.. ;p Heh, byś mi z niemieckiego pomógł, a nie się szlajasz. Wrednota jedna!!
To ja taka niedobra i głośno lubię robić.. Ajj nie ładnie Gośka, bądź cicho Bo jak cię złapie kot bury, to cię obedrze ze.. :))
Po 6 dniach ciszy? A poknij ty sie.
Puk, Puk.. Dzisiaj mam cały dzień wolnego. Trzeba to dobrze będzie wykorzystać. :)
Kto tam?
Wen tuma dann verarscha?
nitotam.! Nawet filma fajnego nie ma.
pomylka
edytowany przez kamil000: 23 mar 2014
a znasz fajnego filma?
he?
A, co to ja jakaś poradnia filmowa?
Obejrzyj "heidi" po szwajcarsku. Wagomać.
Cytat: kamil000
Witam bardzo prosze o przetlumaczenie tego tekstu na niemiecki-Witaj Franz czy mozesz dac mi numer telefonu do kobiety wynajmujacej mieszkania w Rorschach,wyjezdzam z kolegą szukac pracy,pozdrawiam.
Z gory dziekuje za tlumaczenie,pozdro
A, ty czego w nie twoim temacie?
Fejsbuk cię całkiem pomięszał w łebku?
Cytat: niuniel
he?
A, co to ja jakaś poradnia filmowa?
Obejrzyj "heidi" po szwajcarsku. Wagomać.
No, nawet całkiem wporządku.. A, o czym to? Bom w życiu nie słyszała..
O Heidi. Niemiecka kutura.
Heidi, Heidi
Deine Welt sind die Berge
Heidi, Heidi
Denn hier oben bist Du zu Haus'
Acha, spox, szukam. :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-54 z 54
| następna