Blagam pomocy - list po niemiecku

Temat przeniesiony do archwium.
Temat zamknięty
91-117 z 117
| następna
Du hast wie immer übertrieben.
Wassssssssssssssssssssssss? Übertrieben???????????????????
do reszty na leb upadles a jak dziewczyna to napisze jako prace domowa to co wtedy na to powiesz i przeczyta przed cala klassa
Wenn sie etwas Ahnung hat, dann wird sie die nicht wirklich passenden Stellen durch etwas anderes ersetzen können. Hauptsache, der Text ist grammatikalisch korrekt. Ich habe meiner Phantasie freien Lauf gelassen.
du bist einfach nur sexbesesen
bongo gdzie sie wloczysz zobacz co ten dociek wyczynia
Skandal
Liebe Anna!
Sei mir nicht böse, bitte, dass ich so lange nicht geantwortet habe.Ich war sehr beschäftigt, weil ich regelmäßig,seit einigen Monaten auf den Strich gehe. Das ist auch der Grund, warum ich wenig Zeit habe und ich lese relativ selten Bücher. In meiner Freizeit, die mir noch übrig bleibt, greife ich gerne zu einem Buch, mit obszönen Inhalten, das meinen Geschlechtstrieb steigert und verbessert meine Stimmung bei der Arbeit. Ich habe letztens das Buch "Nackt baden" gelesen. Es ist wirklich empfehlenswert, weil es auf das Vorstellungsvermögen einwirkt und liest sich sehr flüssig. Es ist aber leider nur ein literarisches Vorspiel. Wenn du dich für eine solche Thematik interessierst und möchtest sofort ins kalte Wasser springen,würde ich dir eine aussagekräftigere Lektüre empfehlen.

liebe Grüße!
Cytat: diego13
Liebe Anna!
Sei mir nicht böse, bitte, dass ich so lange nicht geantwortet habe.Ich war sehr beschäftigt, weil ich regelmäßig,seit einigen Monaten auf den Strich gehe. Das ist auch der Grund, warum ich wenig Zeit habe und ich lese relativ selten Bücher. In meiner Freizeit, die mir noch übrig bleibt, greife ich gerne zu einem Buch, mit obszönen Inhalten, das meinen Geschlechtstrieb steigert und verbessert meine Stimmung bei der Arbeit. Ich habe letztens das Buch "Nackt baden" gelesen. Es ist wirklich empfehlenswert, weil es auf das Vorstellungsvermögen einwirkt und liest sich sehr flüssig. Es ist aber leider nur ein literarisches Vorspiel. Wenn du dich für eine solche Thematik interessierst und möchtest sofort ins kalte Wasser springen,würde ich dir eine aussagekräftigere Lektüre empfehlen.

liebe Grüße!

diego, tlumaczku z dupy wzieta, przerabialismy to 100 razy! szyk tam jest dobrze, przecinki wstawilas wszystkie zle! ogarnij sie wreszcie i nie przynos wiecej wstydu tlumaczom, referentom, polakom w niemczech, niemcom w polsce i w niemczech i szefowi!!
dociek wreszcie ma podobne poczucie humoru takie jak ja i bongo vel. duszek forum
Ja też sobie pozwoliłem na podobny żarcik, to mi się dostało. Ale jak inaczej zmusić lenia do jakiejkolwiek pracy?
A tak przynajmniej od razu wiadomo, że leń sam tego nie napisał.

obydwaj jestescie stuknieci chyba przeniose sie do moko ha ha ha
pomozcie leniom
obydwaj jestescie stuknieci chyba przeniose sie do moko ha ha ha

ale tam nikt ciebie nie chce
bongo gdzie sie wloczysz zobacz co oni na twoim forum odczyniaja
ale ja mam jeszcze jeden ip adres
czy mnie chca czy nie ja sie tak cy owak tam dostane to nie jest prawnie zabronione
czy mnie chca czy nie ja sie tak cy owak tam dostane to nie jest prawnie zabronione

prawda, uparciuch z ciebie. To trzeba docenić.
Na twoim miejscu mając chwilkę zhakował bym im forum. I wstawił wesołą drużynę Kubusia Puchatka.
zebym to umiala to bym zrobila ale nie umiem szkoda
Witam prosiłbym o napisanie takiego listu

Droga Kasiu
Dawno do ciebie nie pisalem za co przepraszam. Niedawno przeprowadziłem się do mieszkania cztero pokojowego. Stare mieszkanie było już dla mojej rodziny za małe. W moim mieszkaniu ma kuchnię o powierzchni 10m kw i 3 pokoje o powierzchni 15m kw łazienkę o powierzchni 5m kw. Mój pokój ma zółte ściany drewnianą podłogę na wprost biurka stoi szafa. W swoim pokoju lubię słuchać muzyki. proszę przyjdź do mnie zobaczyć moje nowe mieszkanie
Pozdrawiam i czekam na odp.
edytowany przez kemot94: 16 lis 2010
kemot94, załóż proszę cię osobiście i to bardzo, twojego własnego posta. W ten sposób robi się tylko nieporządek. Nikt ciebie nie znajdzie w tym galimatiasie. Proszę, bitte-bitte-bitte!
Cytat: forumgeist
kemot94, załóż proszę cię osobiście i to bardzo, twojego własnego posta. W ten sposób robi się tylko nieporządek. Nikt ciebie nie znajdzie w tym galimatiasie. Proszę, bitte-bitte-bitte!

Dzięki za podpowiedź :D
Błagam pomóżcie jestem cienki z niemca i nie wiem jak to napisać
Korespondujesz z kolegą z Włoch którego poznałeś na kursie niemieckiego w Wiedniu.
W ostatnim liście napisał, że w jego nowej szkole obowiązuje mundurek, który nie pasuje do jego stylu.
W liście do niego:
-opisz strój obowiązujący w twojej szkole i swój stosunek do niego
-napisz, jaki jest twój ulubiony styl, a jakich ubrań nie nosisz
-poinformuj, jak ubierają się na co dzień twoi koledzy/ twoje koleżanki, i zapytaj o styl ubierania się młodzieży we Włoszech
-wyraź swoją opinię na temat mody i jej roli w twoim życiu

Błagam pomóżcie ale najpierw niech mnie ktoś uprzedzi wcześniej możecie wysłać na [gg]
co kurwa?
po prostu potrzebuje pomocy w napisaniu tego.
moze ty za duzo sie na wdychales ;)
nie cpaj tak duzo. to ci dobrze zrobi ;).
ein auf dem höchsten Niveau geführter Dialog, zdrastwuj w polsche! ;)
edytowany przez Japanese: 22 lis 2010
Woher kommt das "cz" bei Polsz"cz"e, weiß ich nicht.

Добро пожаловать в Польшу

;)
Die Ruhe ist schon vorbei, aber er schaut rein und hofft auf ein Wunder, man kann ja immer hoffen, das kann man ihm nicht verbitten. Das ist ja eine Überraschung, es ist eine Sie.
edytowany przez Japanese: 22 lis 2010
Cytat: DestinyHope
ale z was ciule ;o

poszukaj na forum tu jest ze 100 takich prac na ten themat
Temat przeniesiony do archwium.
91-117 z 117
| następna

« 

Pomoc językowa