opis obrazka po niemiecku......

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 102
Cytat: hammel
Auf dem Bild sieht man einen Strand, die Leute bräunen sich, vordergründiges Mädchen verfüttert einen Apfel, im zweiten Plan sieht man einen Wald, die Leute schwimmen, es ist Sommer.

hummel zglupial do reszty
Witam! potrzebuje opis obrazka po niemiecku.
Na obrazku widze kobiete pakująca się. Kobieta jest ubrana czerwoną koszulke, ciemne dżinsy i kolorowe skarpetki. Na drugim planie wisi zegar i półka z koszykiem. Kobieta znajduje się w pokoju pakuje waliske na regale . Ściany pokoju są zielone.
edytowany przez Justynka92: 31 sty 2011
Cytat: Justynka92
Witam! potrzebuje opis obrazka po niemiecku.
Na obrazku widze kobiete pakująca się. Kobieta jest ubrana czerwoną koszulke, ciemne dżinsy i kolorowe skarpetki. Na drugim planie wisi zegar i półka z koszykiem. Kobieta znajduje się w pokoju pakuje waliske na regale . Ściany pokoju są zielone.

Auf dem Bild sehe ich eine Frau, die ihre Sachen packt.Sie hat eine rote Bluse,dunkle Jeanshose und bunte Socken an. Im Hintergrund hängt eine Uhr und ein Regal,auf dem ein Korb steht.
Die Frau,die sich im Zimmer befindet, packt den Koffer auf dem Regal. Die Wandfarbe ist grün.
Dzięki wielkie ;)
Justynka, ale ty nix auf Deutsch, prawda?
Tak dla mnie to zielona magia ;) a nauczycielka zadaje dużo tego ;(
czy nie czarna magia

to dobrze nastepnym razem sprobuj sama
i będzie tego coraz więcej. Nie ma buja!
Cytat:

Mam nadzieje, że więcej tego nie będzie ;)
Cytat:

Mam nadzieje, że więcej tego nie będzie ;)

a jak bedzie to przyjdz tutaj tylko te texty po polsku to jakos krzywo piszesz postaraj sie zgrabniej te dania formulowac
Nadzieja - matką głupich. A matkę trzeba kochać, jaka by nie była, Poki!
Cytat: zochama
Nadzieja - matką głupich. A matkę trzeba kochać, jaka by nie była, Poki!

zosiu szkarado moja masz jakis problem to podziel sie ze mna ale po polsku bo to co po "niemiecku" wypisujesz to niezrozumialy belkocik kochanie2011
Ajtam ;)
Proszę o opis tych pieciu obrazkow. Jestem kompletnie zielony z niemieckiego a dostalismy takie zadanie :) Mam nadzieje ze pomozecie.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7d970530e0dbc145.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ed4b8e3a7c642ef.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/53931b05bb36baf0.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9d142c87e041bb0.html
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a77216b[tel].html
A trzeba dodać?
btw. Przy tej okazji pragnę zwrócić twoją uwagę na to, że ten post należy do patiniunia. Ty się tylko wciąłeś na jego trzecią stronę. Jak myślisz - znajdzie tutaj ciebie ktoś? Bardzo dobrze mieć własnego posta związanego tematycznie. Po prostu dla porządku. Co sądzisz na ten temat?
edytowany przez zochama: 04 lut 2011
Ja sądzę, że ty po Polsku pisać nie umiesz...

Choć muszę przyznać Ci rację, że chłopak źle robi nie tworząc nowego tematu. ;)
zaco, geh du lieber zu deinen polnischen Neofaschisten und bleib statt.
edytowany przez zochama: 06 lut 2011
Nie mogę ci pomóc, jestem Niemcem.
Prosze o szybka pomoc na jutro ;/
opis obrazka !

Na obrazku widzę dwie dziewczynki .Jedna z nich skaczę do góry . Mają białe sukienki . Pościel jest biała . Dziewczynki się dobrze bawią bo uśmiechają . Widać że zasłony i ściany ją białe .
zoozol - ten temat nie jest twój, lecz patiniunia. Załąż swój własny, bo ciebie tu nikt nie znajdzie.
Przy okazji obejrzyj twój tekst:
Jedna z nich skaczę do góry . można skać do dołu? I dlaczego skaczę przez ę? Mają białe sukienki . Kto? Pościel jest biała . Jaka pościel? Dziewczynki się dobrze bawią bo uśmiechają . bo uśmiechają? Widać że zasłony i ściany ją białe .
Napisz to prosto i zrozumiale po polsku. Napisz po prostu - co widzisz na obrazku. My go nie widzimy, prawda? I nie poganiaj.
Na obrazku jest kobieta, która ma na imię Kerstin. Ma blond włosy, jest ubrany w niebieską bluzką i szorty. Jej buty są czerwone. Wygląda na miłą osobę otwartą na świat . W ręce trzyma tamburyno , tak tworzy muzykę.

Przetłumaczycie ? Bardzo proszę .
Cytat: zochama
zoozol - ten temat nie jest twój, lecz patiniunia. Załąż swój własny, bo ciebie tu nikt nie znajdzie.

Nikolaaaa, ....
:-)))
Er ist verzweifelt.
Cytat: Nikolaaaa
Na obrazku jest kobieta, która ma na imię Kerstin. Ma blond włosy, jest ubrany w niebieską bluzką i szorty. Jej buty są czerwone. Wygląda na miłą osobę otwartą na świat . W ręce trzyma tamburyno , tak tworzy muzykę.

Przetłumaczycie ? Bardzo proszę .

Auf dem Bild ist eine Frau. Sie heiBt Kerstin. Sie hat Blonde Haare. Sie trägt blau Bluse und Shorts. Sie hat rot Schuhe. Sie ist nette Personen welche ist offen für die Welt. Die Hand hält Tambourin. Sie spielt das Tamburin.
:)
Auf dem Bild ist eine Frau. Sie heiBt Kerstin. Sie hat Blonde Haare. Sie trägt blau Bluse und Shorts. Sie hat rot Schuhe. Sie ist nette Personen welche ist offen für die Welt. Die Hand hält Tambourin. Sie spielt das Tamburin.
Fett ist nicht okay. Popraw najpierw to, a reszta pójdzie, jak po maśle. Korzystaj ze słownika.
edytowany przez zochama: 07 kwi 2011
czesc, potrzebuje pilnie opisu obrazka, z góry bardzo, bardzo dziękuje :)
a więc:

Na obrazku znajdują się 4 dziewczyny, które są przyjaciółkami. Są na imprezie. Wszystkie ubrane są w krótkie spódniczki i bluzki. Objęte są w serdecznym uścisku. Jedna z dziewczyn trzyma w ręku napój w niebieskiej butelce. Wszystkie są szczęśliwe i uśmiechnięte. Widać, że impreza była udana.
denaturat
czy one w tej butelce denaturat maja
H2SO4
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 102