opis obrazka po niemiecku......

Temat przeniesiony do archwium.
91-102 z 102
| następna
haha ej nie wiem :P ale jest niebieska butelka :D
Sie veranstalten ein Komasaufen.
edytowany przez zochama: 30 maj 2011
;]

pomożecie ?
@MM 19
po pierwsze - ten temat należy do cipciniuni, nie do ciebie. Załóż swój własny.
po drugie i ostatnie - może byś raczyła sformułować twoje wypracowanie przynajmniej po polsku? Czy to może też za dużo wymagane?
Na obrazku widzę piłkarza. Jest to Łukasz Podolski. On ma na sobie czerwoną koszulkę z numerem 18. On bije brawa kibicom. Obok niego, po prawej stronie jest kapitan reprezentacji niemiec. On również bije brawa kibicom. Oboje są zadowoleni z meczu. Na drugim planie znajdują się inni piłkarze oraz kibice. Jest wesoła atmosfera.
Może mi ktoś przetłumaczyc na niemiecki? Potrzebuje na środe, aby zdać do następnej klasy, z góry dzięki!
@Kamiloo1794
po pierwsze - ten temat należy do cipciniuni, nie do ciebie. Załóż swój własny.
po drugie i ostatnie - może byś raczyła zaproponowac cos po niemiecku? Czy to może też za dużo wymagane?
edytowany przez zochama: 06 cze 2011
Proszę o sprawdzenie prostego zdania - dziękuję ci za pomoc - ich danke dir zu helfen. Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Proszę o sprawdzenie prostego zdania - dziękuję ci za pomoc - ich danke dir zu helfen. Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

@katasia9191
po pierwsze i ostatnie - ten temat należy do cipciniuni, nie do ciebie. Załóż swój własny. Ja ciebia toze pozdrawliaju!
edytowany przez zochama: 06 cze 2011
zochama czy Ty wswzedzie musisz siedziec?
ja
@zochama-wybacz, zdesperowany jestem, żeby zdać, nawet nie miałem czasu poczytać tematu. Już sobie poradziłem. Pozdrawiam i przepraszam ;)

Temat przeniesiony do archwium.
91-102 z 102
| następna