sprawdzian ustny :(( pomocy!

Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna
kannst du dann weiter deine Leder mit Kosmetiken behandeln, es nutzt auch nichts, deine Leder zersört sich trotzdem. viel glück ihr deppen
pewnie bys sie zdziwila
czepiasz sie bledu , literowki, ktorego sama bys nie znalazla, bo za glupia jestes, nawet nie rozumiesz, co ja napisalem. "zerstörte von Kosmetiken Leder" przebija wszystkie bledy popelnione na tym forum. mozecie sobie z Königem reke podac, dwa glupki.
Ich finde, dass polnische Musik schön ist, weil manche Schlagendichtern sehr originell sind.
mozesz mi powiedziec, kim sa Schlagendichtern? moze razem z Königiem wydacie "Das Neue Wörterbuch: Deutsch - Dummdeutsch" für Dummies? Es klingt ja toll, oder?
znajdz prosze choc jeden blad w moich tekstach, bede ci wdzieczny;-)
(podpowiem ci, ze troche ich w moich tekstach znalezc mozna)
Dlaczego bym się zdziwiła?
Schlagerdichter=piosenkarz, możesz sobie sprawdzić w słowniku Langenscheidta
tyle ze to jest discopolowiec :P
genau :] Schlagermusik ist nicht so ganz mein Ding :)
,,Elisabeth Elisabeth du hast mir den Kopf verdreht"
oder
,, nanana verknallt nanan verliebt nanan verlobt :) "
kennt ihr noch andere :>
może być jaki chce;)) ważne, że piosenkarz (nie slucham disco polo, ale szacunek dla innej muzyki posiadam;D)
a ty naucz się najpierw pisać po niemiecku skoro nie umiesz odmieniać przez osoby i stosować szyku po dass a literówki każdemu mogą się zdarzyć. Tt jesteś tego najlepszym przykładem. Bist du jetzt zufrieden?
EOT.

Beim nächsten Eintrag, der sich nicht sachlich und inhaltlich befaßt, sondern wieder auf einen persönlichen Angriff hinausläuft, wird der Thread gelöscht.

(Hilfssheriff Mokotow)
Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna

« 

Pomoc językowa