dzienne czy zaoczne?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |
Siema:)
Juz od kilku miesięcy zastanawiam się nad tym, czy lepiej jest studiować na 4 i 5 roku germanistykę dziennie czy zaocznie?
Jeśli ktoś jest tak daleko na studiach już to prosiłabym go aby napisał tu w jakim trybie studiuje/studiował i czy jest zadowolony (ewentualnie niezadowolony), no i z czego to zadowolenie bądz niezadowolenie wynika. A może ktoś coś słyszał od innych, jaki są ich odczucia?;)
Z góry dzięki jeśli ktoś się odezwie.
nie ma różnicy, bo 4 i 5 rok to tylko taka ściema/formalność, czyli pisanie pracy, czyli wrzód na d****

jażem poszedł po dziennych (1, 2, 3) na zaoczne (4, 5), choc miałem zapewnione miejsce na dziennych, bo mi się zarabiać zachciało i licealistki molestować, a dzienne mi z tym kolidowały

czy będzie dzienne czy zaoczne - kadra wykładowcza i tak ma te ostatnie 2 lata w d**** - no może z wyjątkiem promotora pracy mgr (o ile to dobry promotor)

jedynym uzasadnieniem dziennych (4/5) może być tylko taka sytuacja, że planujesz dalszą karierę naukową - faktycznie trochę wtedy łatwiej, bo trzymasz lepszy kontakt i ćwiczysz się w dupowłażeniu (ale ja poszedłem na zaocznie i też mi nie przeszkodziło) lub po prostu krucho masz z kasą i wolisz dzienne bezpłatne od zaocznych płatnych
nie ma różnicy, bo 4 i 5 rok to tylko taka ściema/formalność, czyli pisanie pracy, czyli wrzód na d****

jażem poszedł po dziennych (1, 2, 3) na zaoczne (4, 5), choc miałem zapewnione miejsce na dziennych, bo mi się zarabiać zachciało i licealistki molestować, a dzienne mi z tym kolidowały

czy będzie dzienne czy zaoczne - kadra wykładowcza i tak ma te ostatnie 2 lata w d**** - no może z wyjątkiem promotora pracy mgr (o ile to dobry promotor)

jedynym uzasadnieniem dziennych (4/5) może być tylko taka sytuacja, że planujesz dalszą karierę naukową - faktycznie trochę wtedy łatwiej, bo trzymasz lepszy kontakt i ćwiczysz się w dupowłażeniu (ale ja poszedłem na zaocznie i też mi nie przeszkodziło) lub po prostu krucho masz z kasą i wolisz dzienne bezpłatne od zaocznych płatnych
o kuźwa - 2x się opublikowało :)
asgard jak ty sie chlopaczku wyrazasz brud masz tylko na jezyku
a za molestowanie to wiesz co ci grozi
nie grozi, bo 16 miały skończone :)
jak powiedział mój rówieśnik Liroy, szesnastki już można w**** :)
18 jest potrzebne 18 nie komplikuj sobie zycia i nie pisz nawet na zarty o takich sprawach bo moga cie spotkac nieprzyjemnosci
jako nauczycielowi nie wypda nawet w ten sposob sie wypowiadac dostaje gesiej skorki na mysl ze moglbys byc nauczycielem moich corek mialam troche lepsze miemanie o tobie
pozdrawiam i tak :)
16 wystarczy pod warunkiem, że sama też tego chciała; te przepisy z 18 latami już od prawie 20 lat uległy znacznej liberalizacji (na korzyść takich zboków jak ja)
... i na koniec - nie jestem nauczycielem, tylko wykładkiem, a zwolnić mnie nie mogą, bo to moja uczelnia
... na której nie ma małolat; wszystko od 19 wzwyż :)
kwaśnych jabłek posmakowałem za młodu, a teraz to nawet preferuję "ryczące czterdziestki", lepiej się prowadzą, znaczy się handling lepszy, jak w dobrej bryce
łojej, ale my od tematu odeswzli; off topic się zrobił
juz do reszty panu rozum odebralo i niech nie mysli pan ze kobiety chetnie z panem do lozka ida robia to dla lepszych ocen albo z litosci
biedni polscy studenci o pomste do boga wolac w wypadku jak sie cos takiego jak pan jako wykladowce dostanie
to juz chyba lepiej 8 godzin doly lopata kopac jak do takiego na wyklady chodzic
albo im pan placi
40 nie mamy na uczelni; te trzeba samemu zdobywać, jak Mount Everest :)
nawet ja zmądrzałem i na łatwiznę nie idę, bo to nie ten smaczek
to zycze powodzenia a jako 48 latka zapewniam pana ze kobiety ida z takimi jak pan do lozka tylko i wylacznie z wyrachowania albo im pan placi i banknoty je przyciagaja bo na pewno nie pan za wulgarny za glupi i nudny a cielesnie nieatrakcyjny bo sama studiowalam i z zadnym z wykladowcow nie poszlabym i nie poszlam do lozka brrrrr,byli naprawde obrzydliwi i nieatrakcyjni jak pan
trudno się mówi; bedem rzył na przekur innym :)
pewnie kobiety dokad nie zobacza wlasnych korzysci nawet w pana strone nie patrza
czy pana ortografia to taki kaprys czy pisze pan tak zawsze bo z taka ortografia nie mozna nawet podstawowki skonczyc
A możecie PISAĆ NA TEMAT??!!
studjuj na dziennych wiecej sie nauczysz bo masz do tego wiecej czasu i dluzej jest sie po porostu mlodym, w momencie jak zaczynasz prace to masz juz obowiazki i tak do konca zycia na twoim miejscu studiowalabym na dziennych
No dzięki diego13...na reszcie na temat;p hehe
Fajnie by było jak by sie inni jeszcze wypowiedzieli;)
sluchaj sie starszych i doswiadczonych oni ci zawsze dobrze doradza
jak konczysz zoczne, to najczesciej sluchasz: "Ah, a nie dzienne? Szkoda! Milo mi bylo." Goodbye forever!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Egzaminy